Hyppää pääsisältöön

Ps:n Äijäviikolla otetaan miehestä mittaa

Yle TV1:n keskusteluohjelma Puoli seitsemän starttaa kevään teemaviikkojensa sarjan räjähdyksillä, korttelirallilla ja rekkataiteella, kun ruutuihin pärähtää Äijäviikko 10-13.2.2015.

Ps etsii viikon aikana Suomen äijintä Äijää. Ehdolle kelpaa kuka tahansa, joka täyttää nykymiehen kriteerit – tavalla tai toisella. Omaa siippaansa, kaveriaan tai vaikka itseään voi ehdottaa palkittavaksi nasakoin perusteluin Ps:n nettisivuilla. Kisan voittaja paljastetaan ja palkitaan Äijäviikon viimeisessä lähetyksessä perjantaina 13.2.2015.

Mitä isäsi opetti sinulle?

Leikkimielisten visailujen, kuten äijien välisten neppiskisojen ohella Äijäviikolla puhutaan myös tiukkaa asiaa mm. isien perinnöstä. Siitä, millaisia elämänohjeita tai oppeja isät ovat kautta aikojen antaneet henkiseksi perinnöksi lapsilleen. Miten isät ovat kannustaneet, mitä he ovat kieltäneet tai mitä konkreettisia asioita ovat lapsilleen jakaneet elämässä eteenpäin kuljetettaviksi. Ps haluaa kuulla myös katsojien tarinoita – niitä voi lähettää sähköpostitse suoraan toimittaja Matti Toivoselle tai jakaa kaikkien luettavaksi Ps:n nettisivuilla.

Miehisyyttä tieteen valossa

Viikon aikana tutustutaan myös miesten historiaan tieteen valossa. Toimittaja Risto Kuusisto valottaa miehen evoluutiota ja sitä, miten paljon miehisenä pidetystä käyttäytymisestä menee y-kromosomin piikkiin. Äijäviikko marssittaa ruutuun koko joukon kiinnostavia mieshahmoja, kuten miehen, jolle lumenluonti on suuri intohimon ja rakkauden kohde, ja miehen, joka työstää loppuun edesmenneeltä isältään kesken jäänyttä keinuhevoslaumaa. Tartumme rohkeasti myös tabuihin, kuten miesten vaihdevuosiin. Kissan pöydälle nostaa toimittaja Regina Rask.

Äijäviikon kunniaksi ja Suomen miesten iloksi Ps:n naiset laittavat itsensä likoon kaihtamatta paljasta pintaa. Äijäviikon torstaina 12.2.2015 nähdään suorassa lähetyksessä alusvaatemuotinäytös, joka ei jätä ketään kylmäksi. Muotinäytöksessä on mukana myös ohjelman juontaja Susanna Laine.

Äijäviikon kruunaavat kiinnostavat miesvieraat

Äijäviikko ei olisi mitään ilman kiinnostavia miesvieraita. Ps:n sohvalle Äijäviikolla istuu neljä hyvin erilaista ja kiinnostavaa miestä, joista kuka tahansa voitaisiin valita myös Suomen äijimmäksi Äijäksi. Tiistaina 10.2 vieraaksi saapuu Duudsoneiden Hannu-Pekka "HP" Parviainen, keskiviikkona 11.2 toimittaja ja some-aktiivi Tuomas Enbuske, torstaina 12.2 näyttävän NHL-uran tehnyt jääkiekkoilija Jarkko Ruutu ja perjantaina 13.2 muusikko Pate Mustajärvi.

Kommentit

Uusimmat sisällöt - Puoli Seitsemän