Hyppää pääsisältöön

The Voice Of Finland -voittaja Siru: Osasin odottaa ettei listaykköstä tule

YleX Jälki-istunto sai vieraakseen Uuden musiikin kilpailuun osallistuvan Sirun.

Siru ja YleX Jälki-istunto // Kuva: Teemu Saarinen/YleX

Viime vuoden The Voice Of Finland -voittaja Siru Airistola osallistuu tänä vuonna Uuden musiikin kilpailuun Mustelmat - kappaleellaan. Siru kertoo YleX Jälki-istunnon Rytmibarometrihaastattelussa, että ei asettanut uraan kohdistuvia odotuksia liian korkealle TVOF:n voiton jälkeen.

- Mä osasin odottaa, ettei listaykköstä tule. Jos olisin julkaissut levyn kuukauden päästä voitosta, niin ehkä sitten olisi ollut hypetys eri tasolla. Nyt kuitenkin tuntuu, että olen päässyt siihen mihin olen halunnut. Työtä on tehty ja levy on tulossa, Siru kertoo Jälkän haastattelussa.

Siru kertoi myös YleX:lle että häntä ei haittaa osallistua jälleen uuteen kilpailuun.

- Osallistuin jo laulukilpailuun, joten nyt on hienoa osallistua biisikilpailuun. Viimeksi kilpailin pelkällä äänellä, mutta nyt pääsen kilpailemaan artistina. Kovaa ja korkealta mennään edelleen, Siru hymyilee.

Mustelmat -kappaleen ovat säveltäneet Ilkka Wirtanen, Kari Haapala  ja Siru Airistola. Kappaleen sanoituksista vastaavat Wirtanen  ja Haapala.

Kuuntele Sirun Rytmibarometrihaastattelu: