Hyppää pääsisältöön

Elokuvatuottaja vieraana YleX:n foorumilla – mitä haluat kysyä?

YleX:n Kysy Mitä Vaan -vieraana on sunnuntaina 25. tammikuuta elokuvatuottaja Ella Nuortila. YleX:n KMV:ssä voit kysyä Ella Nuortilalta ihan mitä vaan, ja hän voi vastata - ihan mitä vaan.

Ella Nuortila // Kuva: Federica Dall'Orso

Kello 12:15 alkavaan KMV-haastatteluun voit osallistua kirjautumalla YleX:n Foorumille. Näin pääset mukaan suoraan meneillään olevaan keskusteluun. Ella on Kysy Mitä Vaan -vieraana puolen tunnin ajan eli kello 12:45 asti.

26-vuotias Ella Nuortila lähti Suomesta New Yorkiin vuonna 2011 opiskelemaan elokuvatuottamista. New York Film Academyssa vuoden opiskeltuaan Ella jäi rapakon taa toteuttamaan unelmaansa ja on tuottanut muun muassa lyhytelokuvat The Mother ja Six.

Tällä hetkellä Ella Nuortila työskentelee mainostuotantoyhtiö Special Team Filmsissä sekä tuottaa ensimmäistä pitkää dokumenttielokuvaansa (DIS)HONESTY – The Truth About Lying, jonka on tarkoitus valmistua tänä vuonna.

Miten helppoa on päästä New Yorkiin opiskelemaan? Mitä kaikkea elokuvatuottaja tekee? Kuinka paljon staroja New Yorkissa näkee päivittäin? Onko kaikilla elokuvatuottajilla oranssilinssiset silmälasit, kuten Markus Selinillä?

Muun muassa näitä voit kysyä suoraan henkilöltä itseltään YleX:n foorumin KMV:ssä.