Hyppää pääsisältöön

Muotibloggaaja Marianna Mäkelä vieraana YleX:n foorumilla tiistaina kello 15-16 – mitä sinä haluat kysyä?

Tässä on tilaisuutesi kysyä Mariannan-blogin kirjoittajalta ihan mitä vaan.

Kysy Mitä Vaan Mariannalta

YleX:n Kysy Mitä Vaan -vieraana on tiistaina 27. tammikuuta Mariannan-muotiblogin 24-vuotias kirjoittaja Marianna Mäkelä. YleX:n KMV:ssä voit kysyä Mäkelältä ihan mitä vaan, ja hän voi vastata – ihan mitä vaan.

Kello 15:00 alkavaan Kysy Mitä Vaan -haastatteluun voit osallistua kirjautumalla YleX:n foorumille. Näin pääset mukaan suoraan meneillään olevaan keskusteluun. Mäkelä on Kysy Mitä Vaan -vieraana tunnin ajan, kello 16:00 asti.

Muotibloginsa lisäksi Mäkelä on äärimmäisen suosittu myös Instagramissa – hänellä on kuvapalvelussa yli 174 000 seuraajaa. Esimerkiksi Robin jää Mäkelän jalkoihin 168 000 Instagram-seuraajallaan.

Mitä vaatetta ilman Mäkelä ei voi elää? Onko hän ikinä poistanut blogikirjoitustaan? Onko Mäkelä ikinä blogannut vaatteesta, josta hän ei oikeasti pidä? Miltä tuntuu olla seuratumpi Instagram-käyttäjä kuin Robin? Kuka on Suomen muodikkain ihminen?

Muun muassa näitä voit kysyä suoraan bloggarilta itseltään YleX:n foorumin KMV:ssä.

Tutustu Mariannan-muotiblogiin.