Hyppää pääsisältöön

Alle tonnilla Yksisarvishoitajaksi

Enkelit lentää sun uniin, lauloi Mikko Kuustonen aikoinaan. Alavutelainen Valkoisen Liekin Voima opettaa saamaan yhteyden näihin Enkeleihin – sekä Yksisarvisiin.

Kuvan islanninhevonen ei liity tapaukseen.

Yksisarvinen on ylösnoussut hevonen. Se on valoa ja energiaa, joka ottaa yksisarvisen muodon, jotta sen voisi tunnistaa.

- Että sen erottaisi enkeleistä, Valkoisen Liekin Voima -yrityksen yksisarvisopettaja Teemu Mäntylä kertoo YleX:lle.

Diana Cooperin opettajakoulussa yksisarvisopettajadiplomin saanut Mäntylä järjestää tulevan kevään ja kesän aikana yhdessä naisystävänsä Piia Anttilan kanssa erilaisia henkisiä koulutuksia. Yksi näistä on Yksisarvishoitajakoulutus.

- Koulutus tähtää henkiseen kasvuun, jonka jälkeen saa paremmin yhteyden Yläkertaan, Mäntylä sanoo.

Neljän kuukauden ja 730 euron hintaisen koulutuksen jälkeen oppilas voi toimia Yksisarvishoitajana. Hoidossa kanavoidaan Yksisarvisten energiaa, jolla voi Mäntylän mukaan parantaa ihmisiä.

- Olemme myös saaneet palautetta siitä, että kaikki viestit ja neuvot, joita olemme antaneet, ovat toteutuneet, Mäntylä sanoo.

Vierailulle Yksisarvisten Valtakuntaan

Yksisarvishoitajakoulutukseen kuuluu viikoittain sähköpostitse lähetettävä koulutusmateriaali sekä koulutusta varten tehdyt visualisaatiot, opetusvideot ja harjoituksset. Koulutusmateriaalin kokoamisessa on Mäntylän mukaan ollut kova työ .

- Olemme kysyneet Yläkerrasta, mitä mihinkin koulutukseen tehdään.

Koulutuksen edetessä on tarkoitus tutustua omaan Yksisarviseen ja vierailla Yksisarvisten Valtakunnassa.

- Teemme ohjattuja mielikuvamatkoja, joissa ohjaamme meditaation kulkua korkeimpiin ulottuvuuksiin. Yksisarvisten Valtakunta on yksi niistä paikoista, joissa pääsee käymään. Mäntylä kertoo.

Yksisarvisten Valtakunnasta on tultava takaisin samaa polkua, jota pitkin sinne on mennyt.

- Jos Yksisarvisten Valtakuntaan jää, niin syntyy fyysisiä oireita. Tulee huimausta, pääkipua, tavarat tippuvat tai mennään pitkin seiniä. Sitä saattaa kestää muutaman päivän ajan, Mäntylä kertoo.

Suomessa toimii Mäntylän arvion mukaan muutamia Yksisarvisopettajia. Valkoisen Liekin Voima on ainoa, joka kouluttaa ihmisiä hoitajaksi. Mäntylä uskoo, että hoitajien määrä tulee kasvamaan tulevaisuudessa. Mahdollista se on, sillä Yksisarvishoitajakoulutukseen on ilmoittautunut jo muutamia ihmisiä.

- Luulen, että se leviää samalla lailla kuin Enkelihoito kymmenen vuotta sitten, Mäntylä sanoo.

Lue myös: Asiantuntijat tyrmäävät uskomushoidot – "Osa paranee hoidoista huolimatta"

Muokattu 27.1. klo 14:13: Viimeinen kappale poistettu, otsikkoa muokattu.

Muokattu 27.1. klo 14:24: Artikkelin kuva vaihdettu

Tästä jutusta Julkisen sanan neuvosto antoi 21. 5. 2015 langettavan päätöksen.