Hyppää pääsisältöön

Armin van Buuren Weekend Festivaliin – esiintyjälistalla useita kansainvälisiä nimiä

Tanssimusiikkitapahtumaan saapuu useita kansainvälisiä isoja nimiä.

Armin Van Buuren // Kuva: EPA/PAUL BERGEN

Helsingissä 7.-8. elokuuta järjestettävä Weekend Festival kertoo kiinnittäneensä vuoden 2015 tapahtumaan useita kansainvälisiä isoja nimiä. Tunnetuimpia nimiä esiintyjälistalla ovat hollantilaiset DJ-tuottajat Armin van Buuren sekä Hardwell.

Muita uusia tapahtumaan kiinnitettyjä ulkomaisia artisteja ovat Wicked Wonderland -biisistä tunnettu Robin Schulz, Spotifyssä hyvin menestynyt Tungevaag & Raaban, Cheerleader-biisistä tunnettu Felix Jaehn, brittiläinen Example sekä jo 1990-luvulta asti psykedeelisestä tanssimusiikistaan tunnettu Infected Mushroom.

Kotimaisia uusia kiinnityksiä ovat Darude, HeavyWeight ja The Second Level, The Ninth Floor.

Weekend Festival aloitti vuonna 2012 Espoossa, mutta siirtyi sen jälkeen Helsinkiin. Tanssimusiikkifestivaalilla on ollut keskimäärin yli 40 000 kävijää.