Hyppää pääsisältöön

Assemblyjen kilpapeliturnaukset TV2:ssa ja Yle Areenassa

Yle seuraa Assembly-tapahtuman elektronisia kilpapeliturnauksia 30.-31. tammikuuta välisenä aikana. Luvassa on todella kovatasoisia turnauksia Stacraft 2:ssa, Hearthstonessa ja Counter-Strike: Global Offensivessa.

Aikataulu

Alustavan aikataulun mukaan perjantaina pelataan Counter-Strike: Global Offensive -turnauksen lohkovaihe ja Hearthstone-turnaus kokonaisuudessaan. Lauantaina pelataan Starcraft 2 -turnaus kokonaisuudessaan sekä Counter-Strike: Global Offensiven pudotuspelit.

Yle Areena ja yle.fi - katso Areenassa tai HD:nä
Pe 30.1. klo 16 Hearthstone karsintaotteluita
Pe 30.1. klo 21 Counter-Strike: Global Offensive (B-lohko, 3DMAX vs. Titan)
Pe 30.1. klo 22 Hearthstone semifinaali
Pe 30.1. klo 23.30 Hearthstone finaali

La 31.1. klo 11 Starcraft karsintaotteluita (lohko 1/D, elfi vs. Haspe)
La 31.1. klo 12 Counter-Strike: Global Offensive semifinaali 1
La 31.1. klo 15 Counter-Strike: Global Offensive semifinaali 2
La 31.1. klo 17.00 Starcraft 2 semifinaali
La 31.1. klo 19.30 Starcraft 2 finaali
La 31.1. klo 22.45 Counter-Strike: Global Offensive finaali

Yle TV2
La 31.1. klo 22.45 Counter-Strike: Global Offensiven finaali

Selostajat

Counter-Strike: Global Offensive -turnauksen selostavat Ylen aikaisemmista lähetyksistä tutut Teemu “wabbit” Hiilinen yhdessä entisen ammattilaispelaajan Juha “aNGeldusT” Kurpan kanssa.

Teemu Hiilinen on yksi Suomen kokeneimmista elektronisen urheilun selostajista - hän on selostanut Counter-Strikeä ja muita FPS-pelejä yli kymmenen vuoden ajan. Hiilinen on myös yksi ENCE eSports-seuran perustajista sekä Suomen elektronisen urheilun liiton entinen puheenjohtaja.

Juha Kurppa pelasi Counter-Strikeä menestyksekkäästi kansainvälisellä tasolla yli seitsemän vuotta. Lukuisten kotimaan turnausvoittojen lisäksi hän on voittanut mm. 30P-LAN-turnauksen sekä sijoittunut toiseksi Copenhagen Games 2011 ja DSRack #2 -turnauksissa. Kolmen parhaan joukkoon hän on urallaan yltänyt 47 kertaa joukkueidensa kanssa.

Hearthstone-turnauksen selostaa Ville "1MustFall" Tuomisto sekä Oko. Starcraft 2 -turnaukset selostavat Thomas “TonTTu” Tontchev ja Otto “shAsur” Turkki.

Enemmän tietoa tapahtumasta Assemblyn omilta sivuilta.

Kommentit