Hyppää pääsisältöön

Aurora tarjoilee debyytillään kaihoa, rytmiä ja raikasta tunnelmointia.

YleX:n Viikon albumina soi Auroran debyyttialbumi.

Auroran Kadotaan kaupunkiin soi Viikon albumina.

Mitä?! Ensimmäisen, enemmän huomiota saaneen, suomalaisen naisreggaeartistin Auroran debyyttilevy Kadotaan kaupunkiin julkaistiin viime viikon perjantaina.

Miksi?! Auroran nimi tuli tutuksi jo vuosi sitten, kun Eilisen aurinko-kappale julkaistiin. Biisi soi mm. Viikon tehona ja pärjäsi hienosti myös Rytmibarometrissä. Sen jälkeen YleX:llä on soinut Se soi-, Kulkijan laulu- ja nyt viimeisimpänä Runopoika-kappaleet. Aurora tarjoilee raikkaan tuulahduksen suomalaiselle musiikkikentälle ja tällä viikolla tutustutaan albumin muihin kappaleisiin.

Häh?! Levyllä on ollut vahvasti mukana Sakke Aalto, joka on aiemmin tuottanut aiemmin musiikkia mm. Fintelligensille, Junolle ja JVG:lle. Kadotaan kaupunkiin-levyllä vierailee Puppa J, Juju ja itse Sakke Aalto.