Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Von Hertzen Brothersin kappaleesta New Day Rising?

Äänestä päivän Rytmibarometri-kappaletta täällä.

Von Hertzen Brothers - New Day Rising // Kuva: Universal Music Finland

Kuka? Von Hertzen Brothers - New Day Rising

Mitä? Kotimainen progressiivista rockia soittava Von Hertzen Brothers julkaisee maaliskuussa kuudennen albuminsa, joka kantaa nimeä New Day Rising. Tänään Rytmibarometrissa peukutetaan tuon albumin nimibiisiä. Kappaleella yhtye on raikastanut soundiaan stadionrockin suuntaan. Uutta otetta on hiottu Kanadassa, jonne bändi matkusti äänittämään uutta albumiaan yhdessä tuottaja GGGarthin eli Garth Richardsonin kanssa. GGGarth on tuottanut aiemmin musaa mm. Biffy Clyrolle ja Rage Against The Machinelle

Hä? VHB:n uusi albumi julkaistaan 20. maaliskuuta. Samana päivänä synttäreitään juhlivat muun muassa Jenni Vartiainen, Petteri Summanen ja Valtteri Filppula. 25. päivä maaliskuuta taas synttäreitään viettää Jälkän Pirita. Vikin synttärit on 22.4. ja Mäkkäri juhlii 2.8. Vielä ehtii lahja-askarteluun!