Hyppää pääsisältöön

Yle näyttää maanantaina kohutun Lordi-dokumentin

Yle TV1 näyttää maanantaina Lordista kertovan Monsterimies-dokumentin, jonka teosta bändi sanoutui irti.

Lordi // Kuva: https://www.facebook.com/LordiOfficial

Monsterimies-dokumentti kertoo Lordi-yhtyeestä ja tarkemmin sen laulajasta, Mr. Lordista. Bändi irtisanoutui Antti Haasen ohjaamasta elokuvasta, sillä Mr. Lordin mielestä ohjaaja antoi bändille toisenlaisen kuvan sen sisällöstä.

Mr. Lordi kirjoitti dokumentista näin bändin kotisivuilla:

"Kaikki se materiaali, jota bändi halusi elokuvassa näytettävän, loistaa poissaolollaan. Asiat kuten biisien kirjoittamiset, treenaamiset, takahuoneet, kiertuebussit, levyjen äänitykset, valokuvaussessiot, musiikkivideoiden kuvaukset, lavasteiden rakentamiset, maskien ja pukujen valmistukset ja suunnittelut, keikat eri kiertueilta eri maista -näitä ei elokuvassa nähdä."

Bändin ja ohjaajan välit tulehtuivat myös siitä syystä, että dokumentissa nähdään bändin entisen jäsenen kasvot ilman hirviömaskeja.

Monsterimiehen voi katsoa Yle TV1 -kanavalta maanantaina 26.1.2015, kello 21.30. Se on nähtävissä myös Yle Areenassa viikon ajan tv-esityksestä.

Lähteet: Yle, Lordi.fi