Hyppää pääsisältöön

YleX:n Tommi vietti viikon nallepuvussa: Loppuajasta oli melko epähygieeninen olo

YleX Viikonlopun Tommi vietti viikon nalleksi pukeutuneena, koska hän hävisi kilpailun Mysteerihaastatteluista Timpalle. Rangaistus ei ollut kuitenkaan pahimmasta päästä, sillä Nalle Manninen keräsi liudan tykkäyksiä somessa.

Tommi Manninen

YleX Viikonlopun Tommi kärsi rökäletappion Timpalle Mysteerihaastattelu-skabassa. Mysteerihaastatteluissa YleX Viikonloppu saa langan päähän jonkin julkisuuden henkilön, kenen henkilöllisyyttä kumpikin vuorollaan arvuutteli. Timppa sai viisi oikein, kun Tommin saldo jäi kahteen.

YleX Viikonlopun kuuntelijat saivat päättää rangaistuksen häviäjälle. Kuulijoiden mielestä sopiva rangaistus oli pukeutua viikoksi nalle-pukuun.

Näin syntyi Nalle Manninen

Tommi kertoo, että nallepuku löytyi Yleisradion puvustosta. Mies yritti valita mahdollisimman ohuen puvun, hikoilulta ei voinut välttyä.

– Vaikka puku oli ohuin mitä puvustosta löytyi, oli se silti tajuttoman kuuma. Vedin sen aina ylleni, kun poistuin kotoa. Pelkästään perjantai-lauantai -akselilla olin puvun sisällä 22 tuntia, Tommi kertoo.

Toinen virhe puvun valinnassa oli sen taskuttomuus.

– Vaikeinta oli elää viikko ilman taskuja. Kaikki tavarat yskänpastilleista kotiavaimiin ja ipadista lääkärin lappuihin kulkivat YleX-kangaskassin pohjalla.

Hajuhaittoja ja Instagram-tykkäyksiä

Koska nallepuku oli niin kuuma, Tommi pelkäsi aiheuttavansa hajuhaittoja.

– Alkoi olla melko epähygieeninen olo. Haju välittyi varmasti myös muille.

Hikoilua ja hajuhaittoja kompensoi kuitenkin se, että Nalle Manninen oli todella pidetty Instagramissa. Tommi ilahtui erityisesti monista uusista seuraajistaan, jotka tsemppasivat suoriutumaan viikosta.

– Yllätyin kuinka pidetty #NalleManninen oli Instagramissa. Älytön määrä tykkäyksiä kuvilla ja uusia seuraajia viikon aikana. Tosi iso kiitos kaikille, jotka tsemppasivat ja fiilistelivät viikon verran NalleMannista.

Mies nallepuvussa on luonnollinen asia

Viikon aikana Tommi vieraili nalleksi pukeutuneena esimerkiksi hammaslääkärissä, ravintolassa ja kaupoissa. Yllättävän harva kuitenkin ihmetteli miehen nallepukua.

– Suomalaisille tuntui myös olevan melko luonnollinen asia että aikuinen mies liikkuu nalleasussa. Viikon aikana tuli vain neljä kommenttia, vaikka vierailin nallena vaikka missä.

Vaikka viikko oli paikoin raskas, Tommi lupaa, että Nalle Mannista nähdään vielä jossakin vaiheessa, sen verran nopeasti aika kuitenkin vierähti nallepuvussa.

– Nallepuku on nyt palautettu Yleisradion puvustoon, sillä se oli kipeästi pesun tarpeessa. Nalle Manninen varmasti palaa vielä joskus. En ihmettelisi, jos tapaisimme myös hänen kavereitaan,  lehmän, gorillan ja pupun, Tommi aprikoi.

Nalle Mannisen seikkailuihin voi tutustua Tommin Instagram-tilillä.