Hyppää pääsisältöön

Bloggaaminen ammattina

Maailmalle on syntynyt kokonaan uusi ammattikunta, bloggaajat. Moni tienaa blogillaan kivaa pientä sivutuloa, mutta jotkut ovat onnistuneet kääntämään bloginsa täysipäiväiseksi toimeentuloksi. Pupulandia-blogia pitävä Jenni Rotonen on yksi heistä. Katso Jennin vinkit siihen, miten blogista saa elannon.

  • Eläinlääkäri hoitaa myös ihmisiä – millaista tukea olet saanut, kun lemmikki on sairastanut?

    Lemmikin sairaus tai kuolema on omistajalle kova paikka.

    Lemmikin sairastuminen on omistajalle kova paikka. Eläinlääkärin vastaanotolla tukea tarvitseekin usein itse potilaan lisäksi myös omistaja. Puoli seitsemän etsii nyt tarinoita niistä kerroista, jolloin eläinlääkärin antama tuki on ollut poikkeuksellisen korvaamatonta. Tukiko eläinlääkäri sinua kun lemmikki sairasti tai oliko hän tukenasi kun teit päätöksen lemmikin elämän päättymisestä?

  • Ella Kanninen: Minusta olisi voinut tulla hieroja tai keinosiementäjä

    Ella Kanninen kertoi Puoli7:ssä nuoruutensa ammattiunelmista

    Juontaja-toimittaja Ella Kanninen hieroi Puoli seitsemän -ohjelman Piilevä kyky -osiossa Mikko Kekäläistä ja osoitti, että hänestä olisi ollut ainesta ammattihierojaksi. Hierojan uran lisäksi nainen haaveili muun muassa diplomaatin, eläinlääkärin ja keinosiementäjän urasta. Ellan ollessa teini-ikäinen hänen äitinsä toimi pienen perinteisen kylpylän toimitusjohtajana.

Lue myös - yle.fi:stä poimittua