Hyppää pääsisältöön

Tuhkimotarinoiden Pirjo: "Tuhkimo ei ehkä ole maailman kaunein, mutta tarina on tosi."

pirjo ja outi
pirjo ja outi Tuhkimotarinoita

Tuhkimotarinoiden jokaisella päähenkilöillä on ollut ohjelman teon aikana kolme todella vaikeaa hetkeä. Ensin piti päättää olevansa valmis kertomaan elämänsä vaikeimmat hetket sadoilletuhansille ihmisille. Sitten tulivat lähes kahden viikon mittaiset kuvaukset, henkinen vuorikiipeily omasta tarinasta ulkoiseen muuttumiseen. Ja kolmantena se hetki, kun näki ensimmäisen kerran kaiken tämän televisio-ohjelmaksi koostettuna.

Pirjo menetti toisen lapsensa ja toisen kanssa hän taisteli aggressiivista syöpää vastaan. Tässä Pirjon mietteitä, kun hän näki ensimmäisen kerran oman Tuhkimotarinoita-jaksonsa.

”Kuvausten alkaessa olo oli tosi jännittynyt. Kaikki tuntui niin uudelta ja ihmeelliseltä! Toisaalta viikko tuntui myös raskaalta, sillä aiheeni on sen verran raskas läpikäytävä. Kuitenkin kun viikko oli ohi ja kuvausryhmä lähti Kokkolan keilahallilta takaisin Tampereelle, tuli haikea mieli. Yhteistyö oli ollut niin tiivistä.

pirjo ja huivi
pirjo ja huivi Kuva: Yle/Laura Mainiemi tuhkimotarinoita

Sen jälkeen jäimme odottamaan innolla toista kuvausviikkoa. Jännitin millainen Outi on, mutta hänhän on niin ihana "hösöttäjä ja kaffinisti", että kaikki sujui kivasti. Kuvausten aikaan suoritin myös hierojan tutkintoani. Vähän meinasi huumori välillä loppua itselläni, kun viikko oli tiukka tutkintoviikon tiimoilta ja päivät venyivät.

Kun sain kutsun tulla Tampereelle katsomaan ohjelmaa, meni maha ihan sekaisin. Niinpä olikin ihanaa, kun tyttäreni Johanna lähti mukaan katselmukseen. On käsittämätöntä, miten siitä valtavasta määrästä kuvattua materiaalia, on saatu niin hyvä ohjelma - vaikka itse sanonkin!

Ehkä ohjelman Tuhkimo ei ole maailman tyylikkäin eikä kaunein, mutta tarina on tosi. Toivon, että joku samanlaisten asioiden kanssa kamppaileva ihminen saa jotain itselleen tämän katsottuaan. Vaikkapa vain oivalluksen, että hei, en mä ookaan ainoa ihminen maailmassa, jolle näitä ongelmia kasaantuu!

Pidin jaksosta ja vieläkin muistan tuon hassun fiiliksen, kun kuulin ohjelman alussa tutun tunnarin ja näin itseni ja meidän kodin ruudussa. Uskomatonta, mutta totta se oli!

Mielestäni ohjelma on tosi kauniisti tehty. Tämä on ollut uskomatonta aikaa ja nyt jännitän ihmisten reaktioita, kun he ovat katsoneet ohjelmani.”

Seuraa meitä Facebookissa!

Tuhkimotarinoita Areenassa


AIHEESEEN LIITTYVIÄ ARTIKKELEITA

Tuhkimotarinoiden Pirjo: "Näin laihdutin 50 kiloa!"

  • "Mun piti vaan hyväksyä se, että mulla ei ole äitiä"

    Kukaan ei tiennyt, minne Tiinan äiti lähti.

    Äidittömyys jättää jäljen, joka ei lähde koskaan pois. Terapiassa Tiina oivalsi viimein, että vaikka hän kuinka toivoo, hän ei tule koskaan saamaan kaipaamaansa äitiä. Hänen oli päästettävä irti menneisyydestä ja alettava rakentaa omaa elämäänsä. Nykyään Tiina ei ole äitiinsä missään yhteydessä.

  • Yksinhuoltajaäiti joutui jääkiekon kalleuden vuoksi velkakierteeseen, mutta nyt veljekset loistavat - Joonas jopa MM-joukkueessa

    Rahat ei riitä, velat painaa ja elämänilo katoaa.

    "Minulla oli neljä työtä ja velkaakin 10 000 euroa. Joskus ei ollut ruokaakaan kaapissa, mutta kaikista tärkeintä minulle oli, että pojat saavat jatkaa jääkiekkoa! Joku voi sanoa, että oliko pakko tai että turhaa valittamista, mutta halusin, että heillä säilyy edes yksi asia elämässä avioeromme jälkeen. Pojat menettivät eron myötä kodin, kaverit, kielen ja jopa kotimaansa. Minulle oli tärkeää, että he saivat jatkaa jotain, mikä oli heille rakasta", Minna kertoo.