Hyppää pääsisältöön

UPplus: Iris on pieni muotinäytös!

Iris Rainio on näyttävä tyttö, jolla oma ulkoinen olemus menee tärkeysjärjestyksessä koulun ja tanssiharrastuksen edelle. Fanit ovat kyselleet paljon Iriksen tyylistä, joten tämä UPplus vastaa katsojatoiveisiin!

Iris käy lukiota ja harrastaa tanssia, mutta oletko nähnyt tytöllä koululaukkua tai hikisiä jumppatrikoita! Et, sillä Iris on isin prinsessa, jolla on prinsessamainen tyylikin.

Iriksen tyylin ABC

Laadukas käsilaukku sen sijaan kuuluu Iriksen vakioasusteisiin, samoin usein huippukorkeat korot.

Nuoren naisen vaatteet ovat harkitun kerroksellisia, materiaalit ovat laadukkaita ja herkkiä – on pitsiä, sifonkia, harsoa ja glitteriä.

Iriksen värimaailma on pastellinen: vaaleat nude, pinkki, persikka ja mintunvihreä täyttävät hänen vaatekaappinsa.

Iris haluaa näyttää kivalta aina: kun muut hikoilevat tanssitunnilla trikoissa, Iriksen yllä on jotakin parempaa kuten show-sukkikset.

Näin teet Iris-meikin

Amelie Blaubergin iho on kaunis ja heleä, eikä hän juuri käytä ehostusta.

Tv-tuotannoissa kuvausmeikki tehdään kuitenkin kaikille, sillä voimakkaat valot vievät kasvoilta värin. Niinpä Amelien meikkaaminen Irikseksi aloitetaan huolellisella pohjustuksella ja meikkivoiteen levittämisellä.

Iriksen ehostus on persikkainen ja mahdollisimman luonnollinen. Silmämeikin painopiste on yläluomilla. Niihin laitetaan persikansävyistä luomiväriä, mustat eyeliner-rajaukset ja mustaa ripsiväriä.

Huulet rajataan ja punataan roosansävyisellä kiiltopunalla, poskissa on voidemaista viileän pinkinsävyistä poskipunaa.

Meikki viimeistellään puuterilla ja aurinkopuuterilla.

Neiti Rainion kädet ja kynnet ovat huolitellut.

Iriksen hiuksissa on aina kiharoita, jotka tehdään puikkokihartimella, suoria hiuksia Iriksellä ei ole nähty. Tytöllä on myös aikamoinen varasto hiuspantoja ja muita -koruja.

UPplus: Iris on pieni muotinäytös!
UPplus: Iris on pieni muotinäytös! merja ritaranta

Näyttelijä Amelie Blaubergin oma tyyli on rento ja käytännöllinen, sillä toisin kuin Iriksellä, Ameliella mukavuus menee ulkonäön edelle. Kuvauspäivät ovatkin Amelien prinsessapäiviä, sillä Iris on aina pieni muotinäytös!
Kommentit
 • Testaa tietosi UP:n 1. tuotantokaudesta

  Uuden Päivän ensimmäinen kausi nähtiin vuosina 2010-2011.

  Uuden Päivän ensimmäinen kausi nähtiin vuosina 2010-2011. Testaa, kuinka hyvin muistat sen tapahtumat. Koko kausi katsottavissa nyt Yle Areenassa.

 • Koe Uusi Päivä uudelleen alusta

  Fanien toive toteutuu vihdoin!

  Uuden Päivän uskolliset fanit ovat jo pitkään toivoneet näkevänsä sarjan uudelleen alusta. Nyt heidän toiveensa toteutetaan! Uuden Päivän 1. ja 2. kausi julkaistaan Yle Areenassa 15.2.2019.

 • Näin Uuden Päivän käsikirjoitukset syntyivät

  Yle avaa sarjan arkistot kaikille luettavaksi.

  Uusi Päivä julkaisi kaikkien 802:n jakson käsikirjoitukset. Alusta alkaen ovat sarjan ystävät päässeet kurkistamaan kulissien taakse, miten UP:ta tehdään. Sarja tarjoaa nyt ainutlaatuisen tilaisuuden lukea mistä se tehtiin.