Hyppää pääsisältöön

Haluatko mukaan MEW-yhtyeen intiimille keikalle?

Tanskalaisbändi esiintyy Uuden musiikin iltavuorossa 3. helmikuuta.

Mew

Huhtikuussa julkaistaan Tanskalaisyhtye MEW:n kuudes studioalbumi +-, jonka ensimmäistä sinkkua Satellites on Uuden musiikin vuoroissa jo soitettu. Tiistaina 3. helmikuuta yhtye saapuu YleX:n Uuden musiikin iltavuoroon haastatteluun. Samassa yhteydessä yhtye esittää uutta materiaalia akustisesti.

Torstaina 29. tammikuuta Uuden musiikin iltavuorossa järjestetään myös kilpailu, jonka kautta tosi MEW-fanit voivat voittaa pääsyn intiimille pikkukeikalle mukaan. Venla Kokkosen juontamassa lähetyksessä kisataan MEW-tietämyksestä ja kisan voittanut pääsee kaverinsa kanssa katsastamaan MEW:iä lähietäisyydeltä.

Ja vaikka et päätyisikään voittajaksi, niin voit seurata keikkaa ylex.fi-osoitteesta.