Hyppää pääsisältöön

KLIKkaussota: Tourette-karaoke

Touretten syndrooma on impulsiivisia pakko-oireita aiheuttava oireyhtymä, joka tekee kantajansa elämän haastavaksi oireiden kiusallisuuden vuoksi. Guy on kansainvälinen youtube Tourette-karaoke tähti, joka ei voi esiintyä kiroilematta. Tourette-karaokessa kolme suomalaista toureetikkoa laulaa karaokea Guyn jalanjäljissä.
Ohjaus: Salla Sorri


Tourette-karaoke
Esiintymistilanne käynnissä. Tourette-karaoke dox@net

Elokuva kilpailee KLIKkaussodassa, jossa viisi tekijää yrittää luoda lyhytdokumentistaan nettihitin.
Kilpailijat ovat:
- Reetta Aalto: Pillua aloittelijoille
- Iris Olsson: Sotasuunnitelma
- Salla Sorri: Tourette-karaoke
- Wille Hytönen: Meemini
- Markus Kåhre:Valtaoja paljastaa

Kommentit
 • Sukupuolivalistus voitti dox@netin klikkaussodan

  Klikkaussodan voitti sukupuolivalistus.

  Kuukauden kestänyt dox@net-lyhytdokumenttien KLIKkaussota on päättynyt. Voittajadokumentti Pillua aloittelijoille sai yli 189 000 katsojaa, ja se herätti kiinnostusta myös ulkomailla. Elokuvassa kerrotaan kiertelemättä sukupuolielinten toiminnasta seksin aikana.

 • Mannerheim 2/5

  Tämäkään ei ole fiktiota. Ratsastajapatsaan suunnitteluun osallistui koko Suomi. Kansallissankarin kuvaaminen on nostanut tunteet pintaan jo 65 vuotta.

 • Ohjaaja: uusia näkökulmia kansallissankariin

  Ohjaaja Katja Lautamatti kertoo: "Mannerheimit-sarjan valmistuttua päällimmäinen kokemukseni on ihmetys siitä, miten laajaa ja kirjavaa aineistoa kansallissankarista löytyy. Jouduin jättämään monta hyvää tarinaa viiden dokumenttielokuvan kokonaisuudesta pois, ja Suomesta löytyisi aineksia vielä vaikka kuinka moneen Mannerheim-lyhytelokuvaan."

Lue myös - yle.fi:stä poimittua