Hyppää pääsisältöön

KLIKkaussota: Valtaoja paljastaa

Pimeä aine ja pimeä energia, muinainen ”luonnollinen” ydinvoimala Afrikassa ja miksi meillä ei ole käynnyt vieraita avaruudesta? Kysymyksiä, joiden ei pitänyt liityä mitenkään toisiinsa. Nyt Esko Valtaoja kertoo uudesta yllättävästä löydöstä, jonka jälkeen maailmankuvamme ei voi enää olla entisellään.
Ohjaus: Markus Kåhre

Valjaoja paljastaa
Valtaoja kertoo pimeästä energiasta. Valjaoja paljastaa dox@net

Elokuva kilpailee KLIKkaussodassa, jossa viisi tekijää yrittää luoda lyhytdokumentistaan nettihitin. Kilpailun voittaa se, joka on saanut eniten latauksia 5.3. mennessä. Kaikki keinot ovat sallittuja.
Kilpailijat ovat:
- Reetta Aalto: Pillua aloittelijoille
- Iris Olsson: Sotasuunnitelma
- Salla Sorri: Tourette-karaoke
- Wille Hytönen: Meemini
- Markus Kåhre:Valtaoja paljastaa

Kommentit
 • Sukupuolivalistus voitti dox@netin klikkaussodan

  Klikkaussodan voitti sukupuolivalistus.

  Kuukauden kestänyt dox@net-lyhytdokumenttien KLIKkaussota on päättynyt. Voittajadokumentti Pillua aloittelijoille sai yli 189 000 katsojaa, ja se herätti kiinnostusta myös ulkomailla. Elokuvassa kerrotaan kiertelemättä sukupuolielinten toiminnasta seksin aikana.

 • Mannerheim 2/5

  Tämäkään ei ole fiktiota. Ratsastajapatsaan suunnitteluun osallistui koko Suomi. Kansallissankarin kuvaaminen on nostanut tunteet pintaan jo 65 vuotta.

 • Ohjaaja: uusia näkökulmia kansallissankariin

  Ohjaaja Katja Lautamatti kertoo: "Mannerheimit-sarjan valmistuttua päällimmäinen kokemukseni on ihmetys siitä, miten laajaa ja kirjavaa aineistoa kansallissankarista löytyy. Jouduin jättämään monta hyvää tarinaa viiden dokumenttielokuvan kokonaisuudesta pois, ja Suomesta löytyisi aineksia vielä vaikka kuinka moneen Mannerheim-lyhytelokuvaan."

Lue myös - yle.fi:stä poimittua