Hyppää pääsisältöön

Vaikuta! Tue suosikkiasi äänestämällä

äänestyskuva
Haasteeseen rekisteröityneet voivat tukea suosikkiaan. äänestyskuva Kuva: Yle 100 päivää

Viimeisen eli viidennen suoran lähetyksen kunniaksi 100 päivää ilman viinaa -sovelluksessa on mahdollisuus auttaa omaa suosikkiaan tv-lähetyksen aikana. Suora studiolähetys alkaa klo 18.45 TV1:llä sunnuntaina 12. huhtikuuta.

Lähetyksen aikana voi sitten tukea omaa suosikkiaan ja äänestää suorassa lähetyksessä. Jokaisella haasteeseen rekisteröityneellä on äänestyksissä yhtä paljon ääniä kuin mitä hänellä on henkilökohtaisia pisteitä. Jos pisteitä on esimerkiksi 50, ääniä on 50.

Arto Nyberg, Matti Nykänen, Maria Jungner ja Samae Koskinen kaipaavat siis tukeasi.

Äänestämismahdollisuus löytyy Osallistu-painikkeen takaa.

osallistu_nappi
osallistu_nappi Kuva: Yle 100 päivää

Äänestäminen ei vähennä haasteessa ansaittuja pisteitäsi. Pisteesi säilyvät, ja niitä kannattaa jatkossakin kerätä, sillä iso pistepotti tarkoittaa suurta äänivoimaa ja tukea suosikillesi taas tulevien lähetystenkin aikana.

Suoraa lähetystä voit siis seurata sunnuntaina 12. huhtikuuta klo 18.45 alkaen TV1:llä. Kuulet, miten nelikon 100 päivää on sujunut - 100 päivää tulee täyteen perjantaina 10. päivä klo 24 - studiossa siis pohditaan sunnuntaina miltä haaste tuntui.

Kommentit

Lue myös - yle.fi:stä poimittua

100 päivää