Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet MEWn kappaleesta Satellites?

Äänestä päivän Rytmibarometri-kappaletta täällä.

MEW-yhtye // Kuva: www.facebook.com/mew

Kuka? MEW - Satellites

Mitä? Tanskalaisbäni MEW tarjoaa vihdoin uutta musiikkia taiteellisen ja maalailevan indierockin ystäville. Edellisen albumin julkaisusta on kulunut kuusi vuotta, mutta nyt bändi on laittamassa ulos uutta albumia. Albumi on nimeltään +- ja se julkaistaan 27. huhtikuuta. Fanit ovat saaneet esimakua uusista biiseistä klubikeikoilla ja ensimmäinen virallinen single on nimeltään Satellites. Uutta perspektiiviä uuden albumin biiseille on tuonut Bloc Partyn kitaristi Russell Lissack, joka oli mukana kirjoittamassa osaa uusista biiseistä. MEW saapuu tiistaina 3.helmikuuta YleX:n Uuden musiikin iltavuoroon haastatteluun ja livekeikalle.

Hä? Yhtyeen edellisen No More Stories Are Told Today I'm Sorry They Washed Away // No More Stories The World Is Grey I'm Tired Let's Wash Away -albumin avausraita New Terrain sisältää piilobiisin, joka löytyy kun kappaletta kuuntelee väärinpäin.