Hyppää pääsisältöön

Tule Areenan Android-sovelluksen beta-testaajaksi

EDIT 3.2.: Kiitos kaikille ilmoittautuneille! Testiryhmä on nyt täynnä emmekä ota enää uusia testaajia.

Käynnistämme tänään Yle Areenan uuden Android-sovelluksen beta-testauksen. Testauksen tarkoituksena on saada suhteellisen laajalla testaajajoukolla selville, onko sovelluksessa vielä viilattavaa ennen sen julkaisemista kaikille halukkaille käyttäjille.

Nyt beta-vaiheessa olevassa sovelluksessa on vielä tiedossa olevia puutteita, joten vapaaehtoisilta testaajilta odotamme valmiutta kokeilla tuotetta, joka ei kaikilta osiltaan ole aivan valmis. Lisäksi toivomme palautetta sovelluksen ominaisuuksista.

Käytännön vaatimuksena on vähintään Android 4.0 -käyttöjärjestelmällä varustettu laite. Laitteen muilla ominaisuuksilla kuten koolla tai formaatilla ei ole väliä.

Päästäksesi mukaan testaajajoukkoon sinun tulee lähettää sähköpostia otsikolla "Android-beta" osoitteeseen areena.beta@yle.fi . Testaajat liitetään Ylen perustamaan Google+ -yhteisöön, jonka kautta sovelluksen voi ladata laitteeseensa.

Tämä beta-testauskausi on arviolta muutaman viikon pituinen. Tarkoituksena on tehdä samanlaisia testisyklejä myöhemminkin saman joukon kanssa.

Kommentit
 • Näin käytät Yle Areenaa autossa

  Yle Areenan käyttö autoissa helpottuu.

  Yle Areenaa voi nyt käyttää entistä kätevämmin ja turvallisemmin autoissa, kun Yle Areena tuodaan autojen viihdejärjestelmiin. Kyseessä on Ylen kuunneltavat sisällöt – videosisältöä ei voi toistaiseksi käyttää näiden autoviihdejärjestelmien avulla.

 • Tervetuloa Dokkarifestivaalille!

  Dokkarifanien oma festivaali Areenassa.

  Diego Maradona, For Sama, Leftover Women, School of Seduction, Aatos ja Amine, Mating, ja vaikkapa kaupan päälle vielä Love Child, Veeran Maaginen Elämä.

 • Areenaa käyttää viikossa 2,7 miljoonaa eri laitetta

  Areenaa käyttävien laitteiden määrä jatkaa kasvuaan.

  Tammikuussa Areenaa käytettiin kaikkiaan noin 2 754 000 eri laitteella, jossa on kasvua 13% viime vuoden tammikuuhun verrattuna. Kovinta kasvu on muutaman viime vuoden tapaan äly-tv-laitteissa. Sekä Android TV -laitteiden että tv-valmistajien omien, merkkikohtaisten Areena-sovellusten määrä kasvoi viime vuoden tammikuuhun verrattuna noin 30%.