Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Pertti Kurikan Nimipäivät -yhtyeen kappaleesta Aina mun pitää?

Äänestä päivän Rytmibarometri-kappaletta täällä.

Kuka? Pertti Kurikan Nimipäivät - Aina mun pitää

Mitä? Punk-bändi Pertti Kurikan Nimipäivät osallistuu Uuden musiikin kilpailuun kappaleellaan Aina mun pitää. Yhtyeeseen kuuluvat Pertti Kurikka, Kari Aalto, Sami Helle ja Toni Välitalo. Yhtye on julkaissut yhden studioalbumin. Vuoden 2012 Kovasikajuttu-dokumentti teki yhtyeen tunnetuksi myös Suomen ulkopuolella ja se voitti Yleisradioyhtiöiden Prix Europa -palkinnon. Aina mun pitää kertoo siitä kuinka elämässä täytyy tehdä päivittäin tiettyjä asioita. Yhtyeen laulaja Kari Aalto ja basisti Sami Helle saapuvat Jälkän vieraiksi kello 13:30.

Hä? Ihminen kuluttaa elämästään keskimäärin noin 38 päivää hampaita harjatessa ja noin kolme vuotta pyykätessä. Television katseluun kuluu taas noin 10 vuotta elämästä.