Hyppää pääsisältöön

Jakso 21: Repomiehen lusikkalista

Elämäntapavalmentaja Hannu Smörön vierailu Pasilan asemalla laukaisee Repomiehellä myöhäisiän-kriisin, samalla kun poliisit yrittävät selvittää metsästä löytyneen muumion arvoitusta.

Kontiovaaran uutinen

Elämäntapavalmentaja Hannu Smöröä epäillään kuolemantuottamuksesta

Onko uusavuttomuus Y-sukupolven keripukki?

Elämäntapavalmentaja Hannu Smörö on ollut tuttu näky tänä vuonna eri työpaikkojen tyhy-päivillä. Self help -kirjostaan ”Herätkää elämään” ja ”Löysin itseni metsästä” tunnettu Smörö muokkaa viestiään keikasta riippuen: ”Yritän välttää arkkitehtifirmoissa termiä ”kaavoihin kangistunut”, ja lemmikkikaupoissa en käytä sanaa ”oravanpyörä” termin negatiivisessa asiayhteydessä.”

Pasilan poliisi epäilee Smörön sekaantuneen Heikki Marmeladssonin kuolemaan. Marmeladson löytyi maanantaina muumioituneena metsästä. Komisario Kyösti Pöysti ei voinut kommentoida tapausta, sen sijaan hän kertoi, ettei itse saanut Smörön opeista apua omiin ongelmiinsa: ”Yritin Smörön oppeja mukaillen elää mukavuusalueeni ulkopuolella, mutta en löytänyt sieltä muuta kuin ylihintaisia tuoppeja ja ärsyttäviä juntteja.”

Bonusklippi: JännääPieleen menneitä

Alla voit kuulla näytteen pieleen menneistä otoksista.

 • Jakso 30: Käsikirjoittaja Kämäsen tapaus

  Käsikirjoittajien huono kohtelu kulminoitui pahoinpitelyyn

  7 Broidii-elokuvan ensi-illassa pahoinpidellään leffan käsikirjoittaja. Neposella on teoria, että Pöystin ja Darjan kinastelu on kuin suoraan romanttisesta komediasta ja väittää heidän välillään olevan täten rakkautta.

 • Jakso 29: Operaatio hana

  Kallion hipsterit kyllästyivät alan miehiin.

  Kalliolaisiin alan miehiin kyllästyneet hipsterit käynnistävät operaation, jolla juopot saadaan houkuteltua Töölöön. Töölöläisten vastaiskun myötä syttyy pienimuotoinen kaupunginosien välinen sota.

 • Jakso 28: Sex#object now

  Teatterikriitikon murhayritys hämmentää Pasilassa.

  Teatterikriitikon murhayritys heittää Pasilan poliisit suomalaisen teatterin hurjaan maailmaan. Pöysti joutuu kilpailemaan näyttelijätyttöystävänsä huomiosta tämän ohjaajan kanssa, jolla on melko hämärät metodit.

 • Jakso 27: Lotto

  Repomies uskoo keksineensä varman tavan voittaa lotossa.

  Tutkiessaan lottovoittajan veljen katoamista Neponen yrittää todistaa muille, että kovalla työllä on enemmän tekemistä menestyksen kanssa kuin onnella. Repomies uskoo taas keksineensä varman tavan voittaa lotossa.