Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Death Teamin kappaleesta Fucking Bitches In The Hood?

Äänestä päivän Rytmibarometri-kappaletta täällä.

Kuka? Death Team - Fucking Bitches In The Hood

Mitä? Kovaa pöhinää netissä aiheuttanut ruotsalainen kaksikko Death Team koostuu Mayaka Eddista ja Johen Rafael Tillista. Bändin biografia kertoo, että Mayaka on aiemmin toiminut DJ:nä ja Johen on ansioitunut mökkihöperö. Duo kuvailee itseään mainstream hipster pop -yhtyeeksi, joka haluaa musiikillaan kerätä rahaa valtamerien hyväksi. Death Teamin ensimmäinen sinkku on nimeltään Fucking Bitches In The Hood. Kappale yhdistää sekopäisyyttä, gangstaelämän parodiointia ja Die Antwoordmaista uhmakkuutta.

Hä?  Kaksikko aloitti rosoisena punkbändinä. He tapasivat jatkoilla, josta varastivat seitsemän litraa alkoholia. Tämän jälkeen he kirjoittivat yhdessä Im So Drunk I Wanna Fight -nimisen kappaleen.