Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Ville 30 päivässä pääkuva

"Villeä ei tarvitse leikata"

Kuvaaja ja kameramies Kaukasia 30 päivässä -sarjan kuvauksissa
Kuvaaja ja kameramies Kaukasia 30 päivässä -sarjan kuvauksissa kaukasia 30 päivässä

Kaukasia 30 päivässä -sarjan taustatiimin esittelyt jatkuvat! Mitä kakkoskuvaajan rooliin kuuluu? Entä miten kuvatusta materiaalista lopulta syntyy valmis ohjelmasarja? Kameramies Lauri Autere ja tuotantotiimissä jo Jäämeren aikaan mukana ollut leikkaaja Antero Laurila kertovat omat näkökulmansa tuotantoon - kurkista kulissien taakse!


 • Mauritiuslainen ruoka heijastaa historian kerrostumia

  Mauritiuslainen ruoka heijastaa historian kerrostumia

  Jakso 8/8. Ville valmistaa mauritiuslaisia herkkuja Sebastienin, Allin, Francon ja Elinan opastuksessa. Ville innostuu tanssimaan myös perinteistä orjatanssia ja maistelemaan rommia.

 • Poronverimakkara on saamelainen herkku

  Poronverimakkara on saamelainen herkku

  Jakso 7/8. Ville tutustuu saamelaiseen ruokakulttuuriin ja luonnon antimien hyödyntämiseen. Niiles-Jouni opettaa Villeä valmistamaan perinteisiä pororuokia kuten koparakeittoa ja savustettua kurppia.

 • Stout maustaa irlantilaisen lammaspadan

  Stout maustaa irlantilaisen lammaspadan

  Jakso 6/8. Ville pääsee nauttimaan irlantilaisia ostereita sekä valmistamaan Davidin stout-oluella maustettua lammaspataa. Ruoanlaiton ohessa Ville saa nauttia irlantilaisesta huumorista ja musiikista.

 • Nigerialainen häränhäntä nostaa hien pintaan

  Nigerialainen häränhäntä nostaa hien pintaan

  Jakso 5/8. Nigerialaisissa pidoissa ruokalajeja on monta eikä chiliä ei säästellä. Villen suomalais-nigerialaiset vieraat opettavat Villelle ibo-heimon kulttuuria ja ruokaperinteitä.

Lue myös - yle.fi:stä poimittua