Hyppää pääsisältöön

Satuhäät - uusia jaksoja ja aiempien kausien parien kuulumisia

Satuhäät -uusi tuotantokausi alkaa
Satuhäät -uusi tuotantokausi alkaa hääjuhla

Satuhäät-ohjelmassa seurataan rakastuneiden elämää heidän vasta valmistautuessaan sanomaan tahdon. Satuhäiden kymmenennellä tuotantokaudella hemmotellaan myös sarjan uskollisia faneja, sillä kausi aloitetaan ja päätetään hartaasti toivotuilla "Mitä heille kuuluu nyt?" -jaksoilla. Niissä käydään selvittämässä aiempina vuosina Satuhäissä vihittyjen parien kuulumisia. "Tahdon."

Tuo sana lausutaan tällä kertaa niin lakeuksilla kuin laguuneissakin. Satuhäät vie katsojat kuokkimaan Pohjanmaalta Thaimaahan ja Savosta Satakuntaan. Parien ikähaitari puolestaan yltää parikymppisistä kuusikymppisiin.Luvassa on taattua Satuhäät-laatua romantiikkaa ja vahvoja elämäntarinoita janoaville. Viimein kaikki on hyvin, kun hometalo-ongelmien vuoksi jo yhdet häät perunut pari saa uuden tilaisuuden; kun hääjärjestelyt tempaavat mukaansa morsiamen, joka ei ole osannut edes unelmoida häistä; ja kun pari pääsee vihdoin ottamaan identtiset Satuhäät-tatuoinnit; ja kun morsian saa napatuksi vannoutuneen poikamiehen tiiviistä kaveriporukasta.


Tule mukaan - rakkauden kevät 2015 alkaa TV2:lla maanantaina 23.2. klo 21!

Satuhäät löydät myös Facebookista, Instagramista ja Twitteristä, #satuhäät

 • Satuhäät - nuoren mormoniparin ensirakkautta ja bikinifitness-haaveita

  Janita Hämäläinen ja Sami Kettunen juhlivat Imatralla

  Marraskuinen kylmä ja kostea ilta ei varjosta nuorta onnea, kun toistensa ensirakkaudet, mormonitemppelissä avioliittoon vihityt, 24-vuotiaat Janita Hämäläinen ja Sami Kettunen, juhlivat häitään Imatralla. Iloisen ja vilkkaan nuorenparin ”Talven ihmemaa” -teemaiset juhlat pidetään Vuoksenniskan työväentalolla: vihkimiseremonian juhlapaikalla suorittaa Janitan isoisä.

 • Satuhäät- toinen kerta ja tuplaraskaus toden sanovat

  Jenna Pöyry ja Jukka-Pekka Koukkari saavat toisensa Kemissä.

  Heinäkuinen kesäpäivä hohtaa hellivää lämpöä ja rakkautta, kun 24-vuotias Jenna Pöyry ja vuotta vanhempi Jukka-Pekka Koukkari vihitään avioliittoon Kemin kirkossa. Hääjuhla vietetään Ravintola Tervolahovissa Tervolassa Kemijoen varrella.

 • Satuhäät - montako vierasta pieniin häihin lopulta tulee?

  Satu Korhonen ja Miska Salminen solmivat avioliiton Jämsässä

  Heinäkuinen lauantai säteilee onnea, kun 37-vuotias leipomotyöntekijä Satu Korhonen ja 31-vuotias rekkakuski Miska Salminen sanovat toisilleen tahdon Jämsän kirkossa. Hehkuvan parin pienimuotoista hääjuhlaa vietetään Ravintola Hirvikartanon tiloissa Jämsässä.

 • Satuhäät - perinteitä kunnioittaen avioon

  Reelika Vaino ja Tuomas Rämänen sanovat tahdon Karstulassa

  27-vuotias Reelika Vaino ja kaksi vuotta vanhempi Tuomas Rämänen sanovat tahdon Karstulan kirkossa kuulaimpaan ruska-aikaan. Hääjuhlaa vietetään noin sadan sukulaisen ja ystävän voimin paikallisella nuorisoseurantalolla.