Hyppää pääsisältöön

H2ö-festivaali julkisti esiintyjiä

Kirjavasta musiikkitarjonnasta tunnettu tapahtuma järjestetään nyt toista kertaa.

H2Ö // Kuva: Jussi Mankkinen

Viime vuonna ensimmäistä kertaa Turussa järjestetty H2Ö-festivaali kertoo kiinnittäneensä kesän 2015 ohjelmistoonsa noin sata artistia. H2Ö:ssä esiintyvät kotimaisista artisteista ja bändeistä muun muassa 22-Pistepirkko, The Scenes, Black Twig, Cats On Fire, Ruger Hauer, Keuhkot sekä Pintandwefall.

Ulkomailta tapahtumaan on kiinnitetty ranskalainen Dorcelsius, ruotsalainen 70-luvun progefolk-bändi Kebnekajse, ukrainalainen elektroduo Woo York, tanskalainen jazzbändi Selvhenter sekä saksalainen black metal -bändi Sun Worship.

H2Ö:n lavoilla nähdään heinäkuussa yhteensä reilut sata artistia.

Tässä muut tähän mennessä julkistetuista esiintyjistä:

Aivovuoto, Anniina Auf, Antti Paalanen, Avarus, Bensiini, Bother Brothers, Cityman, G-Litter, Helsinki-Cotonou Ensemble, Hertell & Hertell, Hiskin Pimpulat, Homevideo, Isi Istuu Puussa, Itetune, Juho Kahilainen, Kehittymättömät Ufot, Lauhkeat Lampaat, Limonadi Elohopea, Love Cult (RU), Maailma (SE/FI), Maritta Kuula & Karvanopat, Mikko Joensuu, Mono Junk, The Mystic Revelation Of Teppo Repo, Myttys, Nassaun Fasaani, Onoila, Osakeyhtye, Pipar Sisar, Putsch ’79, Riukupastori!,Salaliitto, Siniaalto & Esa Kotilainen, Stereo 8000, Taco Bells & Pekka Airaksinen, Teersom, Tyynyt, Vähäsarja, Väinö Grön sekä Äänijännite.

Lue lisää H2Ö:n sivuilta.