Hyppää pääsisältöön

Hae UMK15-finaalin kansalaisraatiin

umk15 kansalaisraati
umk15 kansalaisraati Kuva: Yle / Annukka Palmén-Väisänen kansalaisraati

UMK-finaalissa 28.2. voittaja valitaan yleisöäänten ja kansalaisraatien yhteistuloksella. Yhdessä suoran lähetyksen raadeista voit olla juuri sinä! Tee hakuvideo ja toimita se meille su 15.2. mennessä. Haku on päättynyt.

Finaalissa 28.2. UMK:n lopputulokseen (eli euroviisuedustajan valintaan) vaikuttaa yleisöäänten lisäksi kansalaisraatien pisteet. Kokoamme yhden raadin avoimen verkkohaun kautta. Tähän raatiin haetaan kaikenikäisiä ihmisiä ympäri Suomen. Haluatko raadin jäseneksi? Tuletko juuri sinä julistamaan raatisi pisteet suorassa UMK-finaalilähetyksessä? Seuraa allaolevia ohjeita.

Mitä teen?

Tee video, jossa annat neljälle tämän vuoden UMK-kappaleelle/kilpailijalle pisteet Euroviisutyyliin. Persoonallisuus sekä hyvä, selkeä ja omaperäinen ulosanti ovat valttia! Hakuvideon kesto maks. 30 sekuntia. Pystytkö parempaan kuin Redrama antaessaan Suomen pisteet suorassa kansainvälisessä viisufinaalissa viime vuoden toukokuussa?

Miten palautan videon?

Hakuvideon palauttamiseen on kaksi tapaa.

1. Lähetä video ilmaisella Wetransfer-tiedostonsiirtopalvelulla (ei vaadi rekisteröitymistä).
- Ensimmäisellä käyttökerralla palvelu saattaa ehdottaa laajennetun Plus-version käyttämistä. Ohita ehdotus painamalla "Skip" aloitussivun oikeasta laidasta.
- Täytä seuraavat kohdat:

  • Friend's email: umk@yle.fi
  • Your email: oma sähköpostiosoitteesi
  • Message: Kirjoita tämän kentän alkuun "UMK Kansalaisraati". Kirjoita myös oma nimesi, ikäsi ja kotipaikkasi.

- Paina "Transfer" ja hakemuksesi UMK:n kansalaisraatiin on vastaanotettu!

Wetransfer-palveluun pääset tästä.

2. Postaa video YouTubeen. Täytä allaoleva lomake ja liitä siihen linkki videoosi. Paina "Send" ja hakemuksesi UMK:n kansalaisraatiin on vastaanotettu! YouTubeen pääset tästä.

Hakuaika

Haku on avoinna 8.2. klo 10.00 - 15.2. klo 24.00. Haku on päättynyt, kiitos videon lähettäneille!

Ehdot ja säännöt

Raatiin valittuihin henkilöihin ollaan yhteydessä sähköpostitse, joten käytä toimivaa sähköpostiosoitettasi. Lähettämällä hakuvideon sitoudut saapumaan Helsinkiin Ylen Pasilan studioille 28.2. iltapäivään mennessä, mikäli sinut valitaan raatiin.

Yle maksaa sovitut matkakulut (meno-paluu) Helsinkiin Suomen rajojen sisällä. Hakuvideon kesto maks. 30 sekuntia. Sen ylittäneitä videoita ei oteta huomioon haussa. Yle pidättää oikeuden käyttää toimitettuja videoita Uuden Musiikin Kilpailu 2015:n lisäksi myös muissa Ylen ohjelmissa, palveluissa ja kanavilla.

Mikäli Wetransferin tai tällä sivulla olevan lomakkeen kaikkia kenttiä ei ole täytetty tai tiedot ovat puutteelliset, hakemustasi ei voida ottaa vastaan. Suoraan sähköpostilla lähetettyjä hakuvideoita ei oteta vastaan - käytä Wetransferia tai YouTubea.