Hyppää pääsisältöön

Ota interaktiivinen elokuva rohkeasti omaksesi

Nyt tehdään historiaa! Karsinasta kauppaan on maailman ensimmäinen interaktiivinen elokuva, jonka katsojat voivat upottaa (embedata) omille sivuilleen (esim. blogiin, facebookiin, kotisivuille) ja kutsua muita sitä katsomaan. Katsominen onnistuu niin tietokoneella, tabletilla kuin älypuhelimellakin, missä vaan, milloin vaan.

Interaktiivisessa elokuvassa katsoja voi omilla klikkauksillaan vaikuttaa siihen, miten elokuva etenee. Tämä on Suomessa vielä suhteellisen uusi asia, mutta ulkomailla jo hyvän aikaa kehitetty kerrontamuoto.

Oikean ylälaidan MENU-ikonia käyttämällä pääset koska vain katsomaan mitä tahansa osaa elokuvasta haluamassasi järjestyksessä.

Videon KANA tai SIKA -ikonia klikkaamalla voit hypätä katsomaan kanaa tai sikaa toisessa kasvatusmuodossa. Ja jos kuitenkin muutat mielesi, klikkaat vain samaa ikonia uudelleen ja pääset takaisin siihen missä olit. Esimerkki: Jos katsot luomukanalaa niin kana-ikonia klikkaamalla pääset suoraan katsomaan miltä virikehäkkikanala näyttää. Ja uudestaan ikonia klikkaamalla pääset samaan kohtaan takaisin kuin mistä lähditkin luomukanalasta.

Ole hyvä ja jaa elokuva sivuillesi.Toivomme, että tekisit niin! Tämä elokuva on ilmainen ja kaikille saatavilla ympäri maailman.

KLIKKAA, JAA JA KESKUSTELE.

 • Sukupuolivalistus voitti dox@netin klikkaussodan

  Klikkaussodan voitti sukupuolivalistus.

  Kuukauden kestänyt dox@net-lyhytdokumenttien KLIKkaussota on päättynyt. Voittajadokumentti Pillua aloittelijoille sai yli 189 000 katsojaa, ja se herätti kiinnostusta myös ulkomailla. Elokuvassa kerrotaan kiertelemättä sukupuolielinten toiminnasta seksin aikana.

 • Mannerheim 2/5

  Tämäkään ei ole fiktiota. Ratsastajapatsaan suunnitteluun osallistui koko Suomi. Kansallissankarin kuvaaminen on nostanut tunteet pintaan jo 65 vuotta.

 • Ohjaaja: uusia näkökulmia kansallissankariin

  Ohjaaja Katja Lautamatti kertoo: "Mannerheimit-sarjan valmistuttua päällimmäinen kokemukseni on ihmetys siitä, miten laajaa ja kirjavaa aineistoa kansallissankarista löytyy. Jouduin jättämään monta hyvää tarinaa viiden dokumenttielokuvan kokonaisuudesta pois, ja Suomesta löytyisi aineksia vielä vaikka kuinka moneen Mannerheim-lyhytelokuvaan."

Lue myös - yle.fi:stä poimittua