Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Nosteessa radio pääkuva

Hildaeme

Hildaeme

Hildaeme on 19-vuotias raisiolainen nuori nainen, joka valmistui Puolalanmäen musiikkilukiosta viime keväänä. Hän kuuluu seitsenhenkiseen a capella -lauluyhtye Sekuntiaan, joten esiintyminen ja biisien sovittaminen on hänelle tuttua.

-Tavoitteeni musiikin saralla on kokeilla kaikkea erilaista ja tarttua uusiin mahdollisuuksiin. Tykkään esimerkiksi irlantilaisesta kansanmusiikista. Inspiroidun myös tosi erilaisista jutuista, jopa kaikkein hulluimmista. Minua viehättävät ideat, jotka erottuvat joukosta jollakin kekseliäällä tavalla. Lauluani on verrattu monesti Kate Bushiin, Hilda kertoo.

Umpikuja on naisen ensimmäinen oma kappale, joka yhdistelee persoonallista laulua ja kevyesti maisteltavaa poppia. Kappale on tarina aikuistumisesta ja aloitteen tempaamisesta itselleen. Aletaan kyseenalaistamaan kaikki varma ihmissuhteista lähtien, ja etenemisen sijasta jäädään paikoilleen.

Kuuntele Hildaeme: Umpikuja

YleX kommentoi:

Tykkäämme:

Hildaemen ääni soljuu upeasti, taidokkaasti ja sen sävyjä kuuntelee mielellään. Umpikuja on moderni, persoonallinen ja hyvällä tavalla kotikutoisen kuuloinen. Se ei kuulosta ylituotetulta iskelmäkaiuilla maustetulta tusinamusiikilta, vaan siltä, että se on syntynyt Hildaemen sydämestä.

Umpikuja on valoisa, raikas ja mukaansatempaava. Hildaeme voisi olla Iisan pikkusisko ja Sannin serkku.

Odotamme:

Rauhallisessa biisissä on niin upea tunnelma ja koukuttava poljento, että olisi hauskaa kuulla jonkun kotimaisen dj:n remixaus biisistä. Haluaisimme nähdä Hildaemen vierailemassa esmierkiksi Lennon biisin vokalistina. Tällä tavalla maailmalla nostetaan lupaavia artisteja ja Hildaemen ura on saanut Umpikujan myötä lupaavan alun.