Hyppää pääsisältöön

Kuusi kuukautta kuvausten jälkeen

mita_kuuluu_tekstikuva
mita_kuuluu_tekstikuva Kuva: Yle valmennuskoulu

Marika

”Valmistun vuonna 2016 Ahlmanin ammattiopistosta. Olen oppinut siellä yrittäjyydestä paljon. Teen iltaisin ja viikonloppuisin töitä baarissa. Poliisin ammatti kiinnostaa minua edelleen.

Miska

"Kotiuduin vuodenvaihteessa armeijasta. Olen tehnyt kavereille koneita. Olen tutkinut paljon opiskeluvaihtoehtoja, mutta haluaisin jo päästä töihin. Mahdollisesti TAKK:n oppisopimuksen koulutusohjelma kiinnostaisi."

Saara

”Nyt kun olen ollut Tampereen teknillisellä yliopistolla hetken, voin sanoa, etten kadu yhtään!” Tänään oli kyykkäkilpailut:)

Aleksi

”Keväällä lähden 2 kuukaudeksi Singaporeen tyttöystävän kanssa. Ehkä en sittenkään hae kauppatieteelliseen, vaan haen Proakatemiaan. Koulu tarjoaa reitin opiskella tradenomiksi. Jatkan Ikeassa tuntihommia”.

Anetta

”Palasin Australiasta juuri ennen joulua kotiin. Vietin siellä 4 kuukautta ja työskentelin au-pairina ja hoidin lapsia. Nyt puskee taas kiinnostus sisutusarkkitehdin uraa kohti. En ole vieläkään varma mitä haluan, mutta ainakaan minusta ei tule lastentarhanopettajaa!"

Aku

"Nyt keväällä on tiedossa 2 kuukautta lukuaikaa. Kirjoitan ylioppilaskirjoituksissa uskonnon ja äidinkielen. Syksyllä kirjoitan lyhyen matikan ja biologian. Viikonloppuisin käyn töissä.

  • Abivuoden aikaan

    Yo-kirjoitukset ovat takana, mikä on suuntasi nyt?

    Oletko yo-kirjoitusten kynnyksellä? Käy silloin Abitreeneissä. Jos yo-kirjoitukset ovat jo takana, mikä on suuntasi nyt? Haluatko opiskella, tehdä töitä vai lähteä ulkomaille?

  • Lähetä silmukkavideo

    Lähetä hetkistäsi silmukkavideo.

    Oletko matkalla kohti abivuotta? Vai onko abivuosi jo meneillään? Lähetä hetkistäsi silmukkavideo.