Hyppää pääsisältöön

Mad Dogs

Kuvassa vasemmalta: Quinn (Philip Glenister), Woody (Max Beesley), Baxter (John Simm), Rick (Marc Warren
Kuvassa vasemmalta: Quinn (Philip Glenister), Woody (Max Beesley), Baxter (John Simm), Rick (Marc Warren) Kuvassa vasemmalta: Quinn (Philip Glenister), Woody (Max Beesley), Baxter (John Simm), Rick (Marc Warren Kuva: © Left Bank Pictures (Television) Limited / British Sky Broadcasting Limited (2012) mad dogs

Mad Dogs (16) (Mad Dogs, S3-4) tv-ensiesitys
Yle TV2 sunnuntaisin 8.3.-12.4.2015 klo 22.05 (uusintana keskiviikkoisin)

Reissu jolta ei ole paluuta?

Neljä brittikaveria, Baxter, Quinn, Ricki ja Woody saapuivat pienelle lomaselle yhteisen ystävänsä Alvon kutsumana tämän Mallorcan huvilalle. Reissu sai karmivan käänteen kun naamioitunut pyssymies ampaisi sisään ovesta ja ampui isännän. Mikään edesmenneen Alvon ja järkyttyneiden jätkien elämässä ei ollut enää kuin ennen. Kaverit sotkeutuivat paniikissa ja pakon edessä ystävänsä murhan peittelyyn, poliisin pakoiluun ja huumejengien välienselvittelyyn.

Päätön pakomatka vei miehet Euroopasta Afrikan puolelle. Nyt selviää, saako kaveriporukka karistettua kostonhimoiset gangsterit ja kansainvälisen tiedustelupalvelun lopullisesti perästään. Ja jos niin hyvä tsägä kävisi, liikaa on tainnut tapahtua, jotta he voisivat enää koskaan palata takaisin entiseen elämäänsä. Onko tältä etelänmatkalta enää paluuta?

Pääosissa: Philip Glenister, John Simm, Max Beesley, Marc Warren, Ben Chaplin, Maria Botto. Käsikirjoitus: Cris Cole. Ohjaus: Adrian Shergold.

Tuotanto: Left Bank Pictures, Britannia 2013.

Ohjelma on katsottavissa Yle Areenassa 7 päivän ajan.

Lue myös - yle.fi:stä poimittua