Hyppää pääsisältöön

Nightwish toteuttaa suuren unelmansa – esiintyy Wembley Arenalla

Nightwish esiintyy Lontoon Wembley Arenalla 19. joulukuuta.

Nightwish // Kuva: Ville Juurikkala

Tuleva konsertti on yhtyeen ainoa esiintyminen Britanniassa tänä vuonna. Nightwish tekee historiaa olemalla ensimmäinen suomalainen yhtye, joka esiintyy areenan pääesiintyjänä.

- Kuka olisi uskonut kymmenen vuotta sitten aloittaessamme Britannian kiertueen legendaarisen Astoria Clubin alakerrasta, että me vielä joskus esiintyisimme Wembley Arenalla. Tämä on meille todellinen unelmien täyttymys, Tuomas Holopainen toteaa.

Wembley Arenalla tullaan näkemään täyden tuotannon show, joka tarjoaa paikallisille faneille mahdollisuuden kuulla tulevan albumin, Endless Forms Most Beautiful, kappaleita ensimmäistä kertaa livenä.

Keikalla Nightwishiä lämmittelevät ruotsalainen Arch Enemy sekä kotimainen Amorphis. Liput tulevat myyntiin perjantaina 13. helmikuuta. 

 • YleX Aamu Liveshow Tavastialla siirtyy

  Uusi päivämäärä ilmoitetaan mahdollisimman pian.

  Vallitsevan koronatilanteen ja viranomaissuositusten vuoksi YleX Aamu Liveshow siirtyy. Tapahtumaa ei voida järjestää 4. syyskuuta siinä mittakaavassa kuin oli tarkoitus, sillä Tavastialle ei voitaisi ottaa sisään kuin osa lipun lunastaneista. Liput tulevat käymään sellaisinaan uudelle päivämäärälle, joka ilmoitetaan mahdollisimman pian. YleX on yhteydessä lipun hankkineisiin kun tarkempaa tietoa uudesta päivästä on saatavilla.

 • Rajoja rikkova realitysarja YleX Nosteessa alkaa! Tässä ovat kilpailijat

  Realityssa haetaan uutta musiikkimaailman nousevaa tähteä.

  YleX Nosteessa on musiikkireality, jossa haetaan uutta musiikkimaailman nousevaa tähteä. Uutta viihdeohjelmaa juontavat YleX:n musiikkitoimittaja Katri Norrlin ja Youtube-tähti Miska Haakana. Ohjelma alkaa YouTubessa, YleX Nosteessa -kanavalla ja Yle Areenassa 6.8.2020.

 • Nelli Matula tähtää supertähdeksi, eikä vielä halua puhua musiikkialan epätasa-arvosta – “Jos suututat väärän ihmisen, se saattaa olla siinä”

  Nelli Matulan suosiolla on myös varjopuolensa.

  Nelli Matula tähtää supertähdeksi, eikä vielä halua puhua musiikkialan epätasa-arvosta – “Jos suututat väärän ihmisen, se saattaa olla siinä” 24-vuotias poppari puhui YleX:lle visioista, “bränditasapainosta” ja siitä, miten noustaan Suomen tunnetuimmaksi uudeksi artistiksi. Suosiolla on myös varjopuolensa. Seiskan paparazzi päivysti kerran kaksi viikkoa pusikossa hänen etuovellaan. Stalkerit ovat piinanneet verkossa ja kasvotusten.