Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Joosuan kappaleesta Sudenkorento?

Äänestä päivän Rytmibarometrikappaletta täällä.

Kuka? Joosua - Sudenkorento

Mitä? Joosua on Porista ponnistava indiepop-yhtye. Yhtye sai alkunsa laulaja-kitaristi Ollin sooloprojektina, mutta nyt se on hioutunut viiden hengen yhtyeeksi. Bändi on julkaisemassa perjantaina debyyttialbuminsa Vielä hetken, Sinun. Albumin äänityksissä mukana ovat olleet myös jo lopettaneesta Rubikista tutut Artturi Taira ja Sampsa Väätäinen. Sudenkorento-kappale on ihastuttanut myös Uuden musiikin aamuvuoron Anne Laintoa, joka valitsi kappaleen tehobiisikseen. Joosua on Annen mukaan suomalaisen indiepopin mielenkiintoisin tulokas. Laulaja Olli ja rumpali Mikko saapuvat haastatteluun  kello 13:30.

Hä? YleX Viikonlopun Timppa on kertonut että sudenkorento on eksoottisin eläin, jonka hän on Suomen luonnossa nähnyt. Timppa ei ole ilmeisesti liikkunut paljon ulkona, sillä Suomessa on tavattu 62 eri sudenkorentolajia. Lajeja ovat muun muassa Hoikkatytönkorento, Isotytönkorento ja Karvaukonkorento.