Hyppää pääsisältöön

Porttikielto Poriin 2/5: Viha

dox@net esittää: Porttikielto Poriin, osa 2: Viha. Talousvaikuttaja, näin vältät toimittajien tyhmät kysymykset.

Porin SuomiAreena on loistava tilaisuus esittää kysymyksiä Suomen suurimmille vaikuttajille. Lyhytdokumentissa muun muassa OP-pohjolan pääjohtaja Reijo Karhinen näyttää, miten välttää epämiellyttävät kysymykset.

Lue myös miten toimittajien työhön vaikutetaan.

Porttikielto Poriin

Osa 1. Kieltäminen
Osa 2. Viha
Osa 3. Kaupankäynti
Osa 4. Masennus
Osa 5. Hyväksyminen

Kommentit
 • Sukupuolivalistus voitti dox@netin klikkaussodan

  Klikkaussodan voitti sukupuolivalistus.

  Kuukauden kestänyt dox@net-lyhytdokumenttien KLIKkaussota on päättynyt. Voittajadokumentti Pillua aloittelijoille sai yli 189 000 katsojaa, ja se herätti kiinnostusta myös ulkomailla. Elokuvassa kerrotaan kiertelemättä sukupuolielinten toiminnasta seksin aikana.

 • Mannerheim 2/5

  Tämäkään ei ole fiktiota. Ratsastajapatsaan suunnitteluun osallistui koko Suomi. Kansallissankarin kuvaaminen on nostanut tunteet pintaan jo 65 vuotta.

 • Ohjaaja: uusia näkökulmia kansallissankariin

  Ohjaaja Katja Lautamatti kertoo: "Mannerheimit-sarjan valmistuttua päällimmäinen kokemukseni on ihmetys siitä, miten laajaa ja kirjavaa aineistoa kansallissankarista löytyy. Jouduin jättämään monta hyvää tarinaa viiden dokumenttielokuvan kokonaisuudesta pois, ja Suomesta löytyisi aineksia vielä vaikka kuinka moneen Mannerheim-lyhytelokuvaan."

Lue myös - yle.fi:stä poimittua