Hyppää pääsisältöön

Porttikielto Poriin 5/5: Hyväksyminen

dox@net esittää: Porttikielto Poriin, osa 5: Hyväksyminen. Toimittaja, näin sinut halataan hengiltä.

SuomiAreena tuo poliitikot, vaikuttajat ja toimittajat yhteen. Vain journalismi uupuu. Toimittajat Hanska & Kuparinen halusivat paljastaa ammattikuntansa korruption, mutta kompastuivat ensimmäiseen viiniesteeseen.

Katso myös:
Näin Arno Ahosniemi vastasi, kun työryhmä törmäsi häneen sattumalta Porin aurinkoisella kävelykadulla.

Porttikielto Poriin

Osa 1. Kieltäminen
Osa 2. Viha
Osa 3. Kaupankäynti
Osa 4. Masennus
Osa 5. Hyväksyminen

Kommentit
 • Sukupuolivalistus voitti dox@netin klikkaussodan

  Klikkaussodan voitti sukupuolivalistus.

  Kuukauden kestänyt dox@net-lyhytdokumenttien KLIKkaussota on päättynyt. Voittajadokumentti Pillua aloittelijoille sai yli 189 000 katsojaa, ja se herätti kiinnostusta myös ulkomailla. Elokuvassa kerrotaan kiertelemättä sukupuolielinten toiminnasta seksin aikana.

 • Mannerheim 2/5

  Tämäkään ei ole fiktiota. Ratsastajapatsaan suunnitteluun osallistui koko Suomi. Kansallissankarin kuvaaminen on nostanut tunteet pintaan jo 65 vuotta.

 • Ohjaaja: uusia näkökulmia kansallissankariin

  Ohjaaja Katja Lautamatti kertoo: "Mannerheimit-sarjan valmistuttua päällimmäinen kokemukseni on ihmetys siitä, miten laajaa ja kirjavaa aineistoa kansallissankarista löytyy. Jouduin jättämään monta hyvää tarinaa viiden dokumenttielokuvan kokonaisuudesta pois, ja Suomesta löytyisi aineksia vielä vaikka kuinka moneen Mannerheim-lyhytelokuvaan."

Lue myös - yle.fi:stä poimittua