Hyppää pääsisältöön

Nähtiinkö Sian Grammy-esityksessä "suomalainen" talk show -juontaja?

Koomikko Kristen Wiig yllätti Grammy-yleisön Chandelier-tanssiesityksellään. Näyttelijä on nähty valkoisessa peruukissa aikaisemminkin.

Australialainen poppari Sia esitti Grammy-gaalassa hittikappaleensa Chandelier ja ja lauloi tapansa mukaan kasvot seinää kohden. Julkisuutta välttelevän artistin puolesta lavalla esiintyi 12-vuotias Maddie Ziegler, joka tanssii myös Chandelier-biisin musiikkivideolla.

Tällä kertaa tanssijan parina nähtiin koomikko Kristen Wiig. Aikaisemmin muun muassa Girls-sarjan luoja Lena Dunham on tanssinut Chandelier-esityksessä.

Muiden tanssijoiden tavoin myös Wiig esiintyi Sian tavaramerkiksi muodostuneessa valkoisessa peruukissa. Näyttelijä on nähty samassa päähineessä aikaisemminkin. Wiig käytti samanlaista valkoista peruukkia, kun hän esitti suomalaista talk show -juontaja Kallea Saturday Night Live -ohjelmassa.

Sattumaako? No, luultavasti kyllä.  

Lue myös: 

12-vuotias tanssisensaatio tappelee Hollywood-tähden kanssa Sian uudella musiikkivideolla