Hyppää pääsisältöön

Ruisrock julkisti lisää esiintyjiä – nämä tähdet esiintyvät kesällä Turussa

Turussa järjestettävä Ruisrock on kiinnittänyt ohjelmistoonsa lisää suomalaisia huippuartisteja.

Sanni // Kuva: Julius Konttinen

Vuoden 2015 Ruisrockin uudet esiintyjäkiinnitykset ovat Samuli Edelman, Kaija Koo, Jenni Vartiainen, Sanni, Anssi Kela, Olavi Uusivirta ja Elastinen.

Sanni julkaisi perjantaina 13. helmikuuta pitkästä aikaa uuden kappaleen. 2080-luvulla-niminen biisi kertoo entisen rakkaan kaipuusta. Sanni julkaisee toisen albuminsa tänä vuonna.

Jenni Vartiainen on tuttu näky Ruisrockissa. Laulaja teki hiljattain radiosoittohistoriaa, sillä hänestä tuli ensimmäinen kotimainen artisti, jolla on viisi Radiomonitorin mittaamaa radiosoittolistan ykkössijaa samalta albumilta. Vartiaisen Terra-albumilta on noussut radioiden listaykköseksi Junat ja naiset, Selvästi päihtynyt, Suru on kunniavierasEden ja Minä sinua vaan. 

Viime vuosi oli iso Elastiselle ja Samuli Edelmannille muun muassa Vain elämää -ohjelman takia. Seiskan tietojen mukaan Anssi Kela olisi puolestaan tänä vuonna yksi hittisarjan artisteista.

Festarilavojen ikisuosikki Olavi Uusivirta on tänä vuonna ehdolla Teosto-palkinnon saajaksi.

Kaija Koo myi joulukuussa jäähallin loppuun, eikä suosion hiipumista ainakaan ole näkyvissä. Ikinuori rokkimimmi tanssittaa festarikansaa heinäkuisen auringon alla.

Ruisrock järjestetään 3.-5. heinäkuuta Turussa. YleX on Ruisrockin päämediayhteistyökumppani.