Hyppää pääsisältöön

Tuhkimotarinoiden Jenni: ”Kestin katsoa oman alkoholismitarinani.”

Tuhkimotarinoiden jokaisella päähenkilöillä on ollut ohjelman teon aikana kolme todella vaikeaa hetkeä. Ensin piti päättää olevansa valmis kertomaan elämänsä vaikeimmat hetket sadoilletuhansille ihmisille televisiossa. Sitten tulivat lähes kahden viikon mittaiset kuvaukset, henkinen vuorikiipeily omasta tarinasta ulkoiseen muuttumiseen. Ja kolmantena se hetki, kun näki ensimmäisen kerran kaiken tämän televisio-ohjelmaksi koostettuna.

jenni ja jeena
jenni ja jeena tuhkimotarinotia

Jenni on äiti, yrittäjä ja alkoholisti. Nyt hän yrittää rakentaa suhdetta tyttäreensä, jonka lapsuuden hänen alkoholisminsa pilasi. Tässä Jennin ja hänen tyttärensä Jeenan mietteitä, kun he näkivät ensimmäisen kerran oman Tuhkimotarinoita-jaksonsa.

Jenni:
”Itseään tuntui alkuun hassulta katsoa telkkarista, koska olen aina halunnut kartella kaikkia kameroita. Itsensä katsomiseen kuitenkin tottui nopeasti! Yllätyksekseni olinkin osannut selittää asiat aika selvästi, sillä pelkäsin, että selitykseni olisi sekasotkuista ja vaikeasti ymmärrettävää.

Ohjelma oli mielestäni viihdyttävä, vaikka siinä käsiteltiinkin omaa rankkaa menneisyyttä. Outi oli ohjelmassa aivan ihana, niin kuin ohjelman ulkopuolellakin. Kun näki stailausjaksot, muistin kuinka ihanaa se olikaan kuvausviikolla.”

jennin tytär jeena ja outi
jennin tytär jeena ja outi tuhkimotarinoita

Jeena (Jennin tytär):
”Jännitti katsoa ekaa kertaa oma jakso. Ajattelin, että vaikutan itsesäälissä rypevältä ja katkeralta, mutta lopputulos ei ollutkaan sellainen, joten turhaan jännitin niin kamalasti.

Tunteita herättävää oli kyllä ja vanhoja asioita tuli mieleen, mutta ei yhtään sillä lailla murskaavasti kuin joskus. Äiti oli ohjelmassa ihana! Kiva, kun ohjelman aikana sai myös nauraa.”

Linkit päivitetty 6.4.2017

Kommentit
  • "Mun piti vaan hyväksyä se, että mulla ei ole äitiä"

    Kukaan ei tiennyt, minne Tiinan äiti lähti.

    Äidittömyys jättää jäljen, joka ei lähde koskaan pois. Terapiassa Tiina oivalsi viimein, että vaikka hän kuinka toivoo, hän ei tule koskaan saamaan kaipaamaansa äitiä. Hänen oli päästettävä irti menneisyydestä ja alettava rakentaa omaa elämäänsä. Nykyään Tiina ei ole äitiinsä missään yhteydessä.

  • Yksinhuoltajaäiti joutui jääkiekon kalleuden vuoksi velkakierteeseen, mutta nyt veljekset loistavat - Joonas jopa MM-joukkueessa

    Rahat ei riitä, velat painaa ja elämänilo katoaa.

    "Minulla oli neljä työtä ja velkaakin 10 000 euroa. Joskus ei ollut ruokaakaan kaapissa, mutta kaikista tärkeintä minulle oli, että pojat saavat jatkaa jääkiekkoa! Joku voi sanoa, että oliko pakko tai että turhaa valittamista, mutta halusin, että heillä säilyy edes yksi asia elämässä avioeromme jälkeen. Pojat menettivät eron myötä kodin, kaverit, kielen ja jopa kotimaansa. Minulle oli tärkeää, että he saivat jatkaa jotain, mikä oli heille rakasta", Minna kertoo.