Hyppää pääsisältöön

Mies aikoo kuunnella Nickelbackia 168 tuntia putkeen – hyväntekeväisyyden nimissä

Lahjoitusten suuri määrä on saanut miehen ymmälleen.

Nickelback-haaste on otettu hyvin vastaan. // Kuva: www.facebook.com/Nickelback

Yhdysvaltalaisen RELEVANT-lehden toimittaja Jesse Carey aikoo kuunnella viikon ajan pelkkää Nickelback-yhtyeen tuotantoa. Hän ei aio pitää kuuntelusta taukoa, vaan musiikki pauhaa 24/7, MTV kertoo.

Viikon Nickelback-luukutus kuuluu Careyn hyväntekeväisyyskampanjaan, jolla hän kerää lahjoituksia pystyäkseen rakennuttamaan kaivon alueelle, jossa on ongelmallista saada puhdasta vettä.

Yli 50 miljoonaa albumia myynyt Nickelback ei kuulu Careyn suosikkiyhtyeisiin. Kampanjasivullaan hän kertoo, että kyseessä on ultimaattinen kestävyystesti, joka voi aiheuttaa peruuttamatonta vahinkoa Careyn korville, aivoihin, munuaisille ja sieluun.

Useat tuntuvat arvostavan Careyn sitkeyttä. Jo ennen kuuntelun aloittamista Carey nosti kampanjan tavoitetta, sillä lahjoitusten määrä yllätti hänet täysin. Myös nykyinen 10 000 dollarin tavoite on jo rikottu – kampanja on kerännyt jo lähes 18 000 dollaria.

Carey aloitti kuuntelun 16. helmikuuta ja aikoo jatkaa sitä 22. päivään saakka. Hän välittää tietoa haasteen etenemisestä Twitterissä.

Skip Twitter post

Skip Twitter post

Skip Twitter post

Skip Twitter post