Hyppää pääsisältöön

Rouva varapresidentti

rouva varapresidentti, yle tv1
Varapresidentti Selina Meyer (Julia Louis-Dreyfuss) vierailee esikuntineen Helsingissä. Mukana ovat mm. Gary (Tony Hale) ja Dan Egan (Reid Scott). rouva varapresidentti, yle tv1 rouva varapresidentti

TV1 lauantaisin 28.5. - 13.8.2016 klo 23.35 - 00.05
Yle Areenassa 30 päivää

Rouva varapresidentin edesottamukset jatkuvat palkitun sarjan toisen kauden jaksoissa. Nyt Selina Meyer pääsee tositoimiin – ja onhan hänellä jo kokemusta.

Varapresidentti on poliittisen päätöksenteon ja ulkopolitiikan ytimessä. Hän pääsee osalliseksi presidentin Euroopan kiertueesta. Selina matkustaa sarjan viidennessä jaksossa tiimeineen Helsinkiin saadakseen kauppasopimuksen päätökseen.

Palkittu roolityö

Vaikutuksen tekeminen ei ole helppoa vieläkään, ainakaan positiivisen sellaisen. Nainen huipulla on kummajainen, jota lehdistö ja kansa sopivan paikan tullen lyövät, puhumattakaan Valkoisen talon omasta väestä.

Valkoinen talo ei olisi mitään ilman tomeraa rouva varapresidenttiään, mutta mitä siitä on jäljellä hänen jäljiltään.

Pääosaa näyttelevä Julia Louis-Dreyfuss on palkittu roolistaan Primetime Emmy -palkinnolla jo kolmannen kerran. Muissa rooleissa nähdään Tony Hale, Anna Chlumsky, Matt Walsh ja Reid Scott.

Veep. Käsikirjoitus: Armando Ianucci ja Simon Blackwell. Tuotanto: HBO, Yhdysvallat, 2013. Sarja on esitetty Ykkösellä edellisen kerran vuonna 2015.

Kommentit
 • Lokakuun Riemulauluissa Antti Kleemolan musiikkia

  Lokakuun Riemulaulujen teemana on Sun puolella.

  Sun puolella -Riemulauluissa 24.10. klo 10 Lahden Gospelkuoron valoisa ja voimakas soundi yhdistyy Kleemolan tarinallisiin kappaleisiin. Ohjelmassa keskustellaan erityisesti nuorten auttamisesta ja siitä, mikä luo toivoa elämän heikkoina hetkinä.

 • Mika Ihamuotila aloittaa Toivomus-keskustelusarjan uuden kauden

  Toivomus-keskustelusarja TV1:llä 2.9.2021 alkaen

  Keskustelusarjan Toivomus (En önskan) uuden kauden aloitusjaksossa Mika Ihamuotila kertoo sairastumisestaan, joka rohkaisi hänet vaihtamaan alaa. Sarjan neloskausi esitetään Yle TV1:llä 2.9.2021 alkaen.

 • Trauma - henkirikoksen jäljet kertoo rankoista henkirikoksista uhrien omaisten äänellä

  Yle Areenassa 30.8. ja Yle TV1:llä 5.9. alkaen

  Trauma – henkirikoksen jäljet on kahdeksanosainen sarja ihmisistä, jotka ovat menettäneet läheisensä yllättäen mielivaltaisen henkirikoksen uhrina. Jokainen tarina elämästä trauman jälkeen on henkilökohtainen ja omanlainen. Sarjan juontaja Jere Tiihonen kuljettaa katsojaa rankkojen kertomuksien läpi. Sarjaa esitetään Yle TV1:ssä sunnuntaisin 5.9. alkaen. Yle Areenasta kaikki jaksot voi katsella jo 30.8. alkaen.