Hyppää pääsisältöön

Tässä ovat seuraavan UMK-karsinnan ennakkosuosikit

Uuden musiikin kilpailun sivuilla yleisö veikkasi, ketkä selviytyvät jatkoon kilpailun kolmannesta karsintalähetyksestä. Yleisöäänestyksen tulos - eli UMK-Ennakkotikitys - on tässä.

Järjestyshäiriö kisaa kappaleellaan Särkyneiden sydänten kulmilla.
Ennakkotikitys

Veikkauksen kärkipaikalta erottuu Järjestyshäiriö selvällä marginaalilla, kertoo UMK verkkosivuillaan.

Ero toiselle sijalle kivunneeseen Soljuun on noin kahdeksan prosenttia. Tämän jälkeen tikitys onkin huomattavasti tasaisempi. Alle kaksi prosenttiyksikköä erottaa toisen ja kolmannen sijan toisistaan. Eniten jännitettävää tullee kuitenkin olemaan siitä, kuka nappaa viimeisen finaalipaikan. Veikkauksessa vain prosentin sadasosat pitävät Ida Boisin (15,4 %) jatkoviivan yläpuolella - Angelo De Nile on aivan kannoilla.

Tilasto tiivistyy viivan alapuolella. Heidi Pakarinen sijoittuu ennakkoveikkauksessa viidenneksi 13,6 prosentilla ja listan kuudeskin - Aikuinen - on alle kolmen prosentin etäisyydellä jatkopaikasta 12,8 prosentin veikkausosuudella.

Karsinta 3 käydään 21. helmikuuta ja nähdään suorana Yle TV2:lla ja osoitteessa yle.fi/umk klo 21.00. Kolme kilpailijaa jatkaa UMK-finaaliin, joka järjestetään 28. helmikuuta ja kolmen kisataival päättyy. Lopputulos on sinun käsissäsi: Finaalipaikat ratkeavat yleisöäänillä. Löydä oma suosikkisi ja tee Suuri UMK-testi 2015.

Lue alkuperäinen uutinen UMK-Ennakkotikitys 3: Järjestyshäiriö rettelöi kärjessä UMK:n sivuilta!

Lähteet: UMK