Hyppää pääsisältöön

Vera Stanhope tutkii

Vera stanhope tutkii, yle tv1
Vera Stanhope (Brenda Blethyn) ja Joe Ashworth (David Leon) ovat läheiset työtoverit. Vera stanhope tutkii, yle tv1 vera stanhope tutkii

TV1 sunnuntaisin 3. - 24.7.2016 klo 21.55 - 23.25 (uusinta, 3. tuotantokausi)
TV1 sunnuntaisin 31.7. - 21.8.2016 klo 21.55 - 23.25 (uusinta, 4. tuotantokausi)
Yle Areenassa vain suorana.

Ylikomisario Vera Stanhope on suorasanainen etsivä, joka sivaltaa sattuvasti sanoilla, mutta ansaitsee myös kunnioitusta suoraselkäisyydellään.

Ykkönen esittää kesän aikana uusintana suositun dekkarisarjan Vera Stanhope tutkii (12) kolmannen ja neljännen tuotantokauden.

Veran ja hänen työtoverinsa ylikonstaapeli Joe Ashworthin välillä vallitsee molemminpuolinen kunnioitus, melkeinpä ystävyys.

Vera Stanhope on kirjailija Ann Cleevesin luoma hahmo. Osa tarinoista perustuu suoraan romaaneihin, osa on kirjoitettu televisiolle.

Pääosissa nähdään Brenda Blethyn, David Leon, Wunmi Mosaku, Paul Ritter ja Gina McKee. Käsikirjoitus: Paul Rutman, Gaby Chiappe, Marston Bloom, Martha Hillier ja Steve Coombes.

Vera. Tuotanto: ITV, Britannia 2013 - 14. Jaksot on esitetty Ykkösellä edellisen kerran vuonna 2015.

Kommentit
  • Hartausohjelmissa kysellään toivoa ja lohdutusta Ukrainan tilanteeseen

    Television ja radion hartausohjelmissa rukoillaan rauhaa.

    Hartausohjelmissa rukoillaan rauhan puolesta ja etsitään rohkaisua levottomuuden keskelle. Ukrainan tilanne näkyy ja kuuluu lähipäivinä sekä televisio- ja radiojumalanpalveluksissa, aamu- ja iltahartauksissa että Pisara-ohjelmassa. Sunnuntaina 13.3. klo 10 lähetetään myös suorana Yle TV1:llä ekumeeninen ja uskontojen välinen Rauhanrukous Ukrainan puolesta.

  • Alkuvuoden hartausohjelmissa uskon pohdintaa ja postikortteja maailmalta

    Radion ja tv:n hartausohjelmissa toivoa sävelin ja sanoin.

    Vuoden 2022 alkupäivinä on tarjolla runsas kattaus hartausohjelmia. Televisiossa nähdään arkistojen kätköistä nostalginen jumalanpalveluslähetys Lakeuden Rististä. Loppiaisena pohditaan lähetystyötä Nojatuolikirkossa. Radiossa kuullaan mm. moderni Verkoston jumalanpalvelus Munkkiniemestä sekä eri-ikäisten yhteisöllinen radiomessu suorana Haapajärven kirkosta. Radiohartauksissa saadaan postikortteja maailmalta. Musiikkina jumalanpalveluslähetyksissä kuullaan niin kanteleen helkyntää kuin urkuja ja bändimusiikkia.