Hyppää pääsisältöön

Satuhäät -mitä heille nyt kuuluu?

Nyt jos koskaan kannattaa ottaa sohvan kylkeen konvehdit, juhlajuomat ja nenäliinat, sillä luvassa on kauan toivottua herkkua. Satuhäiden juhlakausi polkaistaan käyntiin erikoisjaksolla, jossa tavataan neljä aiempien vuosien paria, joiden tarina on kiinnostanut ja puhuttanut katsojia. Miten yhteinen taival on jatkunut? Onko huuma pysynyt ennallaan, vai arki päässyt tekemään tepposiaan? Onko kriiseistä päästy yli ja onko niistä kenties opittu jotain?

Suvi ja Johannes
Suvi ja Johannes Suvi ja Johannes satuhäät

Suvi ja Johannes

Salaa maistraatissa naimisiin karanneet parikymppiset Suvi ja Johannes Honkanen pääsivät juhlimaan salamarakkauttaan Porin Yyterissä, kun Johanneksen pappina toiminut isä siunasi nuoren parin liiton.

Häiden aikaan Suvi yritti suoriutua myös yo-kirjoituksista ja Johannes mietti tulevaisuuden vaihtoehtoja keskeytettyään valokuvaajan opintonsa.

Jalat tukevasti ilmassa oleva, umpirakastunut pariskunta ei paljon hääjärjestelyistä jaksanut vastuuta ottaa: mitä kuuluu Suvin ja Johanneksen elämään muutama vuosi häiden jälkeen? Vieläkö huuma jatkuu?


Mirva ja Jani

Mirva ja Jan
Mirva ja Jan Mirva ja Jan satuhäät

Juhannuksena 2010 vietettiin Virroilla kotiäiti-Mirvan ja autonkuljettaja-Janin hääjuhlaa peräti 200 vieraan voimin.

Häävalssin tiimellyksessä syntyi kuitenkin kriisinpoikanen ja jakson esittämisen jälkeen alkoi somessa epäilevä kirjoittelu räväkän parin tulevaisuudesta: liiton arveltiin kestävän vain lyhyen ajan.

Miten Mirvalle ja Janille kävi?


Satu ja Janne

Satu ja Janne
Satu ja Janne Satu ja Janne satuhäät

Pelastuslaitoksella tavanneiden palomies-Jannen ja ensihoitaja-Sadun häitä tanssittiin Hollolan kirkossa vuonna 2009. Seitsenhenkisen uusperheen arkea pyörittävä pariskunta halusi häistään täydelliset.

Vaikeuskertoimia on tämän parin matkaan mahtunut, mutta kaiken yhdessä koetun jälkeen pienet murheet eivät enää häiritse. Mitä kuuluu Kiljusen herrasväen arkeen tänään?


Maria ja Anssi

Maria ja Anssi
Maria ja Anssi Maria ja Anssi satuhäät

Maria Jakobssonin ja Anssi Balkin kaksikieliset häät vietettiin morsiamen lapsuudenmaisemissa kolme vuotta sitten.

Häiden aikaan Maria ja Anssi hoitivat parisuhdettaan analysoiden, reflektoiden ja voimauttavan läsnäolon keinoin.

Nyt kahdeksan vuotta yhdessä ollut pari on siirtynyt uuteen vaiheeseen parisuhteessaan: miten suhde on muuttunut? Vieläkö suhteen tarkka analysointi on arkipäivää?

Entisten Satuhäät -parien hykerryttävät ja koskettavat tarinat ensi maanantaina 23.2. TV2 klo 21.

Kommentit
 • Satuhäät - nuoren mormoniparin ensirakkautta ja bikinifitness-haaveita

  Janita Hämäläinen ja Sami Kettunen juhlivat Imatralla

  Marraskuinen kylmä ja kostea ilta ei varjosta nuorta onnea, kun toistensa ensirakkaudet, mormonitemppelissä avioliittoon vihityt, 24-vuotiaat Janita Hämäläinen ja Sami Kettunen, juhlivat häitään Imatralla. Iloisen ja vilkkaan nuorenparin ”Talven ihmemaa” -teemaiset juhlat pidetään Vuoksenniskan työväentalolla: vihkimiseremonian juhlapaikalla suorittaa Janitan isoisä.

 • Satuhäät- toinen kerta ja tuplaraskaus toden sanovat

  Jenna Pöyry ja Jukka-Pekka Koukkari saavat toisensa Kemissä.

  Heinäkuinen kesäpäivä hohtaa hellivää lämpöä ja rakkautta, kun 24-vuotias Jenna Pöyry ja vuotta vanhempi Jukka-Pekka Koukkari vihitään avioliittoon Kemin kirkossa. Hääjuhla vietetään Ravintola Tervolahovissa Tervolassa Kemijoen varrella.

 • Satuhäät - montako vierasta pieniin häihin lopulta tulee?

  Satu Korhonen ja Miska Salminen solmivat avioliiton Jämsässä

  Heinäkuinen lauantai säteilee onnea, kun 37-vuotias leipomotyöntekijä Satu Korhonen ja 31-vuotias rekkakuski Miska Salminen sanovat toisilleen tahdon Jämsän kirkossa. Hehkuvan parin pienimuotoista hääjuhlaa vietetään Ravintola Hirvikartanon tiloissa Jämsässä.

 • Satuhäät - perinteitä kunnioittaen avioon

  Reelika Vaino ja Tuomas Rämänen sanovat tahdon Karstulassa

  27-vuotias Reelika Vaino ja kaksi vuotta vanhempi Tuomas Rämänen sanovat tahdon Karstulan kirkossa kuulaimpaan ruska-aikaan. Hääjuhlaa vietetään noin sadan sukulaisen ja ystävän voimin paikallisella nuorisoseurantalolla.