Hyppää pääsisältöön

Sinunko erätarinasi kirjaan?

Makkaran paistoa nuotiolla
Makkaran paistoa nuotiolla Kuva: yle/Elina Toivonen nuotio

Erätulilla-ohjelmaa on esitetty TV2:lla jo 21 vuoden ajan. Sarja on tarjonnut elämyksiä kotisohvalle ja inspiroinut monia omiin erä-ja luontoseikkailuihin. Ensimmäinen kirja ilmestyi syksyllä 2013. Siinä ohjelman tekijät muistelivat ikimuistoisimpia kokemuksiaan kuvauksissa. Seuraavaan kirjaan kerätään tarinoita myös ohjelman faneilta ja katsojilta.

Kuva Erätulilla tunnuksesta
Kuva Erätulilla tunnuksesta Kuva: Yle/Erätulilla tv-ohjelma

Lähetä oma tarinasi

Onko sinulla mielessäsi ikimuistoinen eräretki, jännittävä jahti tai koukuttava kalastusreissu? Oletko hurahtanut pohjoisen luontoon tai saanut innoitusta ohjelmasta? Kirjoita reissustasi tarina ja lähetä se meille. Parhaat tarinat pääsevät kirjaan!
Lähetä tarinasi (mukaan tarinan aika ja paikka) ja yhteystietosi maanantaihin 9.3.2015 mennessä osoitteeseen eratulilla@yle.fi.

Helsingin kirjamessuilla 2013 ensimmäisestä Erätulilla-kirjasta keskustelivat kirjan kirjoittanut Milla Madetoja ja ohjelman juontaja Mikko "Peltsi" Peltola

Kommentit