Hyppää pääsisältöön

Oscar-valvojaiset 2015

Kooste Teeman Oscar-yön 2015 katsojien lähettämistä valokuvista.
Kooste Teeman Oscar-yön 2015 katsojien lähettämistä valokuvista. sosiaalinen media,Oscar-gaala 2015,oscar-yö

Tältä näytti kotikatsomoissa, kun Suomi katsoi Teeman suoraa lähetystä Oscar-gaalasta 2015 sunnuntain ja maanantain välisenä yönä 22.–23.2. Yökukkujat lähettivät Twitterissä ja Facebookissa meille kuviaan.

Kotikatsomokuvista löytyy kissoja ja koiria, gourmetherkkuja ja karkkipusseja, samppanjaa ja teemukeja, naamioita ja villasukkia, pyjamapöksyjä ja gaala-asuja... "Oli kivaa viettää aamuyö Teeman leirinuotiolla, kiitos seurasta", yksi valvojista totesi yli viiden tunnin maratokatselun jälkeen. Niin oli, kiitos kaikille!

Info: Tässä oli aikaisemmin ulkoinen upotus. Se on valitettavasti nyt poistettu.

Yle Teema

Teema Twitterissä ja Facebookissa