Hyppää pääsisältöön

Oulun indiekiertolaiset ovat tehneet kovimman levynsä

Satellite Storiesin kolmas pitkäsoitto Vagabonds soi YleX:n viikon albumina.

Satellite Storiesin Vagabonds

Mitä?! OululaisenSatellite Storiesin Vagabonds julkaistaan 27.2. ja se on selkeästi yhtyeen uran ehjin kokonaisuus.

Miksi?! Satellite Storiesin tarina alkoi YleX:lle lähetetystä omakustannedemosta ja nyt homma kasvanut siihen pisteeseen, että bändi kiertää keikkailemassa ympäri Eurooppaa ja albumia tehdään Englannissa huipputuottajan kanssa. Levyn on tuottanut Simon "Barney" Barnicott, joka on aiemmin työskennellyt mm. Arctic Monkeysin, Kasabianin ja Franz Ferdinandin kanssa. Sinkkuinakin julkaistut The Trap, Heartbeat ja Vagabonds saavat ympärilleen niitä erinomaisesti täydentäviä kappaleita, jotka huokuvat tuttua tanssittavuutta, samalla kätkien sisälleen myös tummia sävyjä. Paikoin kaihoisaa, mutta silti pirun tarttuvaa indierockia.

Häh?! Vagabonds-albumin päättävänä kappaleena kuullaan With You-biisi, joka on erittäin kaunis duetto Satellite Stories-laulaja Esan ja vielä tuntemattoman naisen kesken. Kuka on tuo mysteerinainen, jota ei edes kansiteksteissä mainita?

 • Kommentti: Suomalaisräppäri varasti biisinsä idean toiselta artistilta ja jäi heti kiinni – popissa matkiminen on tavallista, mutta välillä aika noloa

  Popissa matkiminen on tavallista, mutta välillä aika noloa

  Suomalaisräppäri varasti biisinsä idean toiselta artistilta ja jäi heti kiinni – popissa matkiminen on tavallista, mutta välillä aika noloa Edin uuden singlen kohdalla häviäjä ei ole kanadalainen indie-artisti, jolta jää saamatta käyttökorvaukset, vaan Edi itse, kirjoittaa YleX:n musiikkitoimittaja Anton Vanha-Majamaa.

 • YleX Aamu Liveshow Tavastialla siirtyy

  Uusi päivämäärä ilmoitetaan mahdollisimman pian.

  Vallitsevan koronatilanteen ja viranomaissuositusten vuoksi YleX Aamu Liveshow siirtyy. Tapahtumaa ei voida järjestää 4. syyskuuta siinä mittakaavassa kuin oli tarkoitus, sillä Tavastialle ei voitaisi ottaa sisään kuin osa lipun lunastaneista. Liput tulevat käymään sellaisinaan uudelle päivämäärälle, joka ilmoitetaan mahdollisimman pian. YleX on yhteydessä lipun hankkineisiin kun tarkempaa tietoa uudesta päivästä on saatavilla.

 • Rajoja rikkova realitysarja YleX Nosteessa alkaa! Tässä ovat kilpailijat

  Realityssa haetaan uutta musiikkimaailman nousevaa tähteä.

  YleX Nosteessa on musiikkireality, jossa haetaan uutta musiikkimaailman nousevaa tähteä. Uutta viihdeohjelmaa juontavat YleX:n musiikkitoimittaja Katri Norrlin ja Youtube-tähti Miska Haakana. Ohjelma alkaa YouTubessa, YleX Nosteessa -kanavalla ja Yle Areenassa 6.8.2020.