Hyppää pääsisältöön

allu siirtyy Ninjas in Pyjamasiin

Aleksi "allu" Jalli on yksi Suomen tunnetuimmista Counter-Strike -pelaajista
Aleksi "allu" Jalli on yksi Suomen tunnetuimmista Counter-Strike -pelaajista Aleksi "allu" Jalli on yksi Suomen tunnetuimmista Counter-Strike -pelaajista Kuva: Yle counter-strike

Suomalainen Counter-Strike: Global Offensive -pelaaja Aleksi “allu” Jalli edustaa jatkossa maailman parhaimpiin lukeutuvaa Ninjas in Pyjamas -joukkuetta. Jalli siirtyy ruotsalaisjoukkueeseen suomalaisesta 3DMAX-joukkueesta.

Ninjas in Pyjamas julkisti helmikuun toisella viikolla joukkueeseen marraskuussa liittyneen Mikail “maikelele” Billin olevan toistaiseksi sivussa aloituskokoonpanosta. Organisaatio ilmoitti suoraan testaavansa eri pelaajia hänen pelipaikalleen ja tekevän mahdolliset muutokset kokoonpanoon lähiviikkojen aikana.

Taitojaan kävivät näyttämässä ruotsalainen Marcus “Delpan” Larsson sekä Jalli. Molemmat pelasivat useamman ottelun ja kartan joukkueen kokoonpanossa, mutta lopulta paikka aloituskokoonpanossa meni Suomeen. Ensimmäisen virallisen ottelunsa Jalli pelaa joukkueen kanssa tulevalla viikolla.

Ninjas in Pyjamasin kokoonpano:

  • Christopher “GeT_RiGhT” Alesund, Ruotsi
  • Patrick “f0rest” Lindberg, Ruotsi
  • Richard “Xizt” Lindström, Ruotsi
  • Adam “friberg” Friberg, Ruotsi
  • Aleksi “allu” Jalli, Suomi

Jallia on yleisesti pidetty Suomen parhaimpana pelaajana jo pidemmän aikaa. Lisäksi hän on yksi Euroopan arvostetuimmista tarkkuuskivääripelaajista. Hän siirtyy Ninjas in Pyjamasin riveihin 3DMAX-organisaatiosta, jossa hän ehti pelata lähes kaksi kuukautta.

3DMAX varmisti Jallin kanssa paikkansa ensimmäisenä suomalaisjoukkueena historiassa CS:GO:n major-turnaukseen, jossa on jaossa 250 000 dollaria palkintorahana. Suomalaisjoukkue nähdään tulevana viikonloppuna Lantrek-tapahtumassa Tampereella, jossa joukkue tekee ensiesiintymisensä uuden pelaajansa Mikko "xartE" Välimaan kanssa.

Yle haastattelee Jallia ensi viikolla siirrosta ja hänen tulevaisuudesfa.

Kommentit

Uusimmat sisällöt - E-urheilu