Hyppää pääsisältöön

Krista Siegfrids kuumasta vastanäyttelijästään: Hän oli oikea herrasmies

YleX Jälki-istunto sai vieraakseen Krista Siegfridsin.

Krista Siegrids Mäkkärin ja Vikin kanssa

The Voice Of Finlandin ensimmäisellä tuotantokaudella kilpaillut sekä vuonna 2013 Suomea Euroviisuissa edustanut Krista Siegfrids julkaisee tänä syksynä kakkosalbuminsa. Albumin ensimmäinen sinkku on nimeltään On & Off. Kappale kertoo siitä, kuinka tapailun alussa kaikki on ruusuista, mutta vaikka huomaisi että suhde ei toimi sen lopettaminen on vaikeaa. Krista Siegfrids kävi esittelemässä kappaletta YleX Jälki-istunnon Rytmibarometrissa.

Kristan mukaan tuleva albumi tulee olemaan hieman rauhallisempi, aikuisempi ja tunteikkaampi. On & Off -kappaleen musiikkivideo on mustavalkoinen ja sen sensuellista sisällöstä on jo ehditty kohuta. Medioita on kiinnostanut lähinnä se, miten Kristan kihlattu suhtautuu vähäpukeiseen videoon. Mäkkäriä taas kiinnosti se, miltä Kristasta itsestään tuntui kuvata näin intiimi video.

- Minulle oli tosi luonnollista tehdä juuri tällainen video, koska tämä sopii biisin tarinaan niin hyvin. Mutta kyllä minua jännitti ensikohtaaminen Curtisin kanssa. Kuvaushuoneessa oli kuitenkin meidän lisäksemme monta kuvausryhmän jäsentä, joten vaikka kemiaa löytyi, ei se mikään Let's do it -tilanne ollut, Krista kertoo.

Videolla Kristan vastanäyttelijänä nähdään Lontoosta kotoisin oleva tanssija Curtis Angus. Videon koreografi Katrin Vaskelainen opiskeli Curtisin kanssa samassa tanssikoulussa ja pyysi miestä videolle mukaan. Mäkkäri ihmetteli eikö videon kuvaaminen vähissä vaatteissa aiheuttanut Curtisille minkäänlaista vaivaannuttavaa innostumista.

- Curtis oli oikea herrasmies. Hän on ammattitanssija ja hän on joka päivä lähellä naisia, joten siinä on pakko olla ammattilainen, Krista kertoo.

Kuuntele koko haastattelu: