Hyppää pääsisältöön

Viimeiset eväät Erätulilla

Veli Alatalo, Miika Sirkiä, Timo Veijalainen
Veli Alatalo, Miika Sirkiä, Timo Veijalainen Kuva: yle/Av-Lappi vaellus

Luonto hurmaa ja luonto haastaa. Joitakin se haastaa toisia rankemmin. Koukuttaa suorastaan. Aina vain ylemmäs, pidemmälle, vaikeammin. Joskus se vaatii todella paljon, mutta myös palkitsee välittömästi kauneudellaan, rauhallisuudellaan ja suuruudellaan.

Erätulilla-sarjassa on parikymmenen vuoden aikana asteltu monia polkuja. Nyt ohjelman tarina päättyy, mutta se päättyy komeasti. Kevään jokaisessa kymmenessä jaksossa toistuvat samat teemat - karu, lähes koskematon luonto, selviytyminen sekä hyvät, samanhenkiset kaverit. Viimeinen tuotantokausi on kunnianosoitus suomalaiselle sitkeydelle ja sisulle. Tavoitteeseen pääsy ei ole koskaan varmaa, mutta aina se ei edes ole pääasia. Puolituntiset erikoisjaksot TV2:lla torstaisin klo 19.00 19.3.alkaen. Osa jaksoista on uusintoja viime vuodelta.

Kommentit