Hyppää pääsisältöön

Viimeiset eväät Erätulilla

Veli Alatalo, Miika Sirkiä, Timo Veijalainen
Veli Alatalo, Miika Sirkiä, Timo Veijalainen Kuva: yle/Av-Lappi vaellus

Luonto hurmaa ja luonto haastaa. Joitakin se haastaa toisia rankemmin. Koukuttaa suorastaan. Aina vain ylemmäs, pidemmälle, vaikeammin. Joskus se vaatii todella paljon, mutta myös palkitsee välittömästi kauneudellaan, rauhallisuudellaan ja suuruudellaan.

Erätulilla-sarjassa on parikymmenen vuoden aikana asteltu monia polkuja. Nyt ohjelman tarina päättyy, mutta se päättyy komeasti. Kevään jokaisessa kymmenessä jaksossa toistuvat samat teemat - karu, lähes koskematon luonto, selviytyminen sekä hyvät, samanhenkiset kaverit. Viimeinen tuotantokausi on kunnianosoitus suomalaiselle sitkeydelle ja sisulle. Tavoitteeseen pääsy ei ole koskaan varmaa, mutta aina se ei edes ole pääasia. Puolituntiset erikoisjaksot TV2:lla torstaisin klo 19.00 19.3.alkaen. Osa jaksoista on uusintoja viime vuodelta.

Kommentit
 • Sinustako Strömsön juontaja?

  Haussa kaksikielinen juontaja Strömsö-tiimin vahvistukseksi.

  Strömsö hakee kaksikielistä juontajaa tiiminsä vahvistukseksi. Hakuaikaa on 17.9.2017 asti.

 • Strömsön puutarhailta - tässä illan ohjelma!

  Voit katsoa aikataulua kännykästä.

  Strömsön puutarhailta tarjoaa monipuolisesti ohjelmaa moneen puutarhamakuun ja tarpeeseen. Voit tulla paikalle kun sinulle sopii klo 16-21 välillä. Katso omat kiinnostuksen kohteet tästä!

 • Eräilyä pimeässä kopissa

  Leikkaaja nauttii luonnosta myös neljän seinän sisällä.

  Tv-ohjelmaa leikataan enimmäkseen yksin pimeässä huoneessa, mutta ruudun kautta maisemat ja luontoelämykset tavoittivat myös leikkaaja Sami Kivimäen.

Lue myös - yle.fi:stä poimittua