Hyppää pääsisältöön

Ikuiset ystävät

Ikuiset ystävät, yle tv1
Ystävykset Rocco (Gaetano Fresa, ylh.) ja Thabo (Fallou Kama) joutuvat karulle matkalle. Ikuiset ystävät, yle tv1 ikuiset ystävät

TV1 keskiviikkona 18.3.2015 klo 22.00 - 23.45
Yle Areenassa 30 päivää

Tositapahtumiin perustuva draama Ikuiset ystävät (12) kertoo paperittomista afrikkalaispojista, joita rahdataan Italiaan jalkapallounelman perässä. Heistä luvataan tehdä tähtiä.

Oikeasti vain parhaat kelpaavat ja niistä, jotka eivät pärjää, hankkiudutaan eroon.

Rocco etsii ystäväänsä

Afrikkalainen Thabo hylätään valtatien varteen. Häntä jää kaipaamaan vain pojan ainoa ystävä, äiditön ja isänsä hylkäämä Rocco. Rocco lähtee etsimään ystäväänsä ja kuin ihmeen kautta heidän tiensä kohtaavat poikia yhdistävän jalkapalloilun avulla.

Euroopalla ei enää ole heille mitään annettavaa, ja Thabo haluaa vain palata kotiin. Tästä alkaa ystävysten huima matka Saharan eteläpuoliseen Afrikkaan.

Vain osalla onnea

Matkalla pojat kohtaavat vaaroja mutta saavat myös apua tuntemattomilta. Näiden poikien matka päättyy onnellisesti, mutta kaikki eivät ole yhtä onnekkaita.

Pääosissa ovat Gaetano Fresa, Fallou Kama, Angela Finocchiaro, Diego Bianchi ja Giobbe Covatta. Käsikirjoitus ja ohjaus: Paolo Bianchini.

Il sole dentro. Tuotanto: Alveare Produce Cinema, RAI, Italia, 2011.

Lisää ohjelmasta

 • Lokakuun Riemulauluissa Antti Kleemolan musiikkia

  Lokakuun Riemulaulujen teemana on Sun puolella.

  Sun puolella -Riemulauluissa 24.10. klo 10 Lahden Gospelkuoron valoisa ja voimakas soundi yhdistyy Kleemolan tarinallisiin kappaleisiin. Ohjelmassa keskustellaan erityisesti nuorten auttamisesta ja siitä, mikä luo toivoa elämän heikkoina hetkinä.

 • Mika Ihamuotila aloittaa Toivomus-keskustelusarjan uuden kauden

  Toivomus-keskustelusarja TV1:llä 2.9.2021 alkaen

  Keskustelusarjan Toivomus (En önskan) uuden kauden aloitusjaksossa Mika Ihamuotila kertoo sairastumisestaan, joka rohkaisi hänet vaihtamaan alaa. Sarjan neloskausi esitetään Yle TV1:llä 2.9.2021 alkaen.

 • Trauma - henkirikoksen jäljet kertoo rankoista henkirikoksista uhrien omaisten äänellä

  Yle Areenassa 30.8. ja Yle TV1:llä 5.9. alkaen

  Trauma – henkirikoksen jäljet on kahdeksanosainen sarja ihmisistä, jotka ovat menettäneet läheisensä yllättäen mielivaltaisen henkirikoksen uhrina. Jokainen tarina elämästä trauman jälkeen on henkilökohtainen ja omanlainen. Sarjan juontaja Jere Tiihonen kuljettaa katsojaa rankkojen kertomuksien läpi. Sarjaa esitetään Yle TV1:ssä sunnuntaisin 5.9. alkaen. Yle Areenasta kaikki jaksot voi katsella jo 30.8. alkaen.